Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Psicología

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 11/06/2019

  Avui hem berenat amb el músic i compositor Alfonso de Vilallonga, que ha composat grans bandes sonores per a pel·lícules espanyoles. És el compositor de capçalera de la també catalana Isabel Coixet. A més hem explicat la història d'una passatgera que va obrir per error la porta d'emergència d'un avió i va provocar un tarrabastall. Hem preguntat l'audiència per aquelles situacions en les que ells i elles també han provocat un enrenou involuntari. En Miguel Cáceres ens ha portat històries de cinema i gent gran i hem entrevistat una psicòloga per saber com cal afrontar els grans examens, com la selectivitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

 • laSexta Columna (09-02-18) Prisión permanente: ¿Celda de por vida?

  ENTREVISTA EN JULIA EN LA ONDA

  Virginia Barber: "Cuando trabajas en la cárcel con personas que han cometido crímenes encuentras mucha humanidad"

  Virginia Barber es directora clínica de salud mental de la institución que gestiona los servicios médicos de todas las cárceles de Nueva York. Nos presenta en Julia en la onda su libro 'Más allá del bien y del mal' donde recoge sus experiencias en las cárceles norteamericanas trabajando psicológicamente con reclusos peligrosos. Nos cuenta que esta aventura comenzó en un viaje para estudiar inglés y terminó sacando un doctorado y quedarse a trabajar en Estados Unidos. Nos habla de casos como los de los acosadores sexuales de los que afirman que "las estadísticas dicen que hay un 13% de casos que reinciden, pero siempre se dice que reinciden todos". Por último destaca que "cuando trabajas con personas que han cometido crímenes encuentras mucha humanidad".

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO

  Nits de Ràdio 22/02/2019

  Carles Lamelo conversa amb Elia Quiñones, la nostra psicòloga de guàrdia per que ens expliqui com veu aquesta corrent de les "Constel·lacions Familiars". Tenen rigor científic? En què es basen? En Carles ens apropa les característiques del so Dolby i en quines sales es pot gaudir plenament. Martha González ens parla de perquè ens agrada tant disfressar-nos. Els tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure amb en David Cervelló avui amb el tema de les "BeerCurses"

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 14/02/2019

  Avui hem parlat del dia de Sant Valentí amb la sexòloga clínica Núria Jorba, amb qui hem berenat. I hem preguntat a la gent si celebren aquest dia. A més, Mònica Günther ens ha parlat de gastronomia afrodisíaca. I hem explicat l'actualitat del dia amb Marc Navarro. Ho hem completat tot amb el debat polític dels dijous.