Temas

pride

Sexo Sentido / Pantalla Cero

La homofobia a través de la psicología

Distintos estudios han intentado entender la homofobia a través de la psicología. “Toda la homofobia es aprendida”. No nacemos siendo homofóbicoa, absorbemos la homofobia en algún sitio.

Debatimos sobre la homofobia con los sexólogos, Jesús Rodríguez y Eva Camacho.

ELS PROTAGONISTES DE L'ACTUALITAT

Nova York i Barcelona, capdavanteres en la lluita LGTBI

#BarcelonaStonewall: 50 anys d’orgull i alliberament. Aquest és el títol del programa d’activitats gratuïtes amb què el Centre LGTBI de Barcelona vol commemorar l’aniversari de la revolta d’Stonewall, considerada el naixement del moviment LGTBI a nivell internacional. N'hem parlat amb el director del Centre LGTBI Andreu Agustín.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Quan l'amor no tenia nom

Avui ha vingut a berenar al programa un home que s'ha aventurat a deixar volar la seva imaginació. Agafant 5 velles fotografies on apareixien parelles d'homes, ha imaginat 5 històries d'amor homosexual a 'Cuando el amor no tenía nombre' (La Marca Negra Ediciones). Amb ell hem celebrat el Dia de l'Orgull LGTBI i hem parlat de la situació del col·lectiu a dia d'avui.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/06/2019

Avui hem celebrat el dia de l'Orgull LGTBI, que es commemora cada 28 de juny i que enguany arriba als 50 anys de protestes arreu del món. Per a parlar de tot plegat hem convidat a berenar amb nosaltres l'escriptor Jan J, Martí, que ens ha presentat la novel·la 'Cuando el amor no tenía nombre'. Hem parlat amb el director del centre LGTBI de Barcelona i hem repassat l'actualitat del dia, orgullosos, amb en Marc Navarro.