Temas

Òpera a la ràdio

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 13/07/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de Lucia di Lammermoor.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 08/06/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de La Bohème de Puccini.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 20/04/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del retorn de Sondra Radvanovsky.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 23/03/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem entrevistat el tenor Jorge de León.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 26/01/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de les novetats que ens esperen els propers dies al Liceu.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 12/01/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem entrevistat el tenor Arturo Chacón, protagonista de Les Contes d'Hoffmann.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 03/03/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de Lohengrin de Wagner.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 18/02/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del segon acte de La Clemenza di Tito.