Temas

Òpera a la ràdio

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 21/02/2023

Espai ‘Òpera a la ràdio’, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó.

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 31/05/22

A l’espai Òpera a la ràdio, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó. Hem parlat sobre Don Pasquale de Donizetti i Puccini entre altres.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 29/03/22

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat sobre la representació de les operes de Mozart.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 13/07/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de Lucia di Lammermoor.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 08/06/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de La Bohème de Puccini.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 20/04/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del retorn de Sondra Radvanovsky.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 23/03/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem entrevistat el tenor Jorge de León.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 26/01/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de les novetats que ens esperen els propers dies al Liceu.