Temas

Noemí Pérez

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Teràpia de parella: Expectatives massa altes

La sexòloga Noemí Perez ens explica quins són els errors més habituals a la hora de crear expectatives massa altes en la parella. Com evitar exigir a l'altre els atributs que esperem que tingui i no te.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 31/10/2019

La sexòloga Noemí Perez ens explica quins són els errors més habituals a la hora de crear expectatives massa altes en la parella. Com evitar exigir a l'altre els atributs que esperem que tingui i no te. Marta Gonzalez pelaez experta en comunicació ens parla del "fàstic", per quin motiu el sentim i com es manifesta

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 24/10/2019

La sexòloga Noemí Perez ens explica quines pautes cal seguir per mantenir una bona relació de parella, quins elements cal anar realitzant per tenir la relació en bona forma. Martha Gonzalez pelaez experta en comunicació defensa les botigues de proximitat

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 17/10/2019

La nostra sexòloga i experta en terapia de parella Noemí Pérez ens parla de com cada membre de la parella reacciona davant un mateix estímul i com això ens afecta en el nostre dia a dia. Totes les setmanes Alan Jornet es proposa canviar de professió, en aquest cas vol ser guia turístic i ho fa de la ma de Jofre Pons i Casanovas, guia oficial, que ens explica tot el que cal saber per dedicar-se a aquesta professió tan singular. Angélica Triana ens segueix donant consells per posar-nos en forma.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 11/10/2019

Elia Quiñones, la psicòloga del programa ens parla del trastorn compulsiu de la neteja, en aquesta segona part, els obsessius per la higiene. Noemí Pérez en la secció de sexologia i parella tracta com de diferent és la parella al llarg dels anys, les diferents etapes que té la seva pròpia sexualitat. Marta González Peláez ens parla dels grups de whatsapp i de què passa quan t'expulsen d'ells.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 04/10/2019

Elia Quiñones, la psicòloga del programa ens parla del trastorn compulsiu de la neteja. Noemí Pérez en la secció de sexologia i parella tracta el tema del "Porno femení" en què es diferencia del concepte generalitzat que tenim del cinema per adults? Els nostres tribuneros Marc Gelabert i Sergi Porcel ens fan riure tot comentat si mantenen o han perdut el contacte amb els companys d'EGB.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Terapia de parella i sexualitat: Relacions a distància

Noemí Pérez, la nostra sexòloga i terapeuta de parella ens parla de les relacions a distància, avantatges i inconvenients, problemàtiques habituals i com potenciar una relació d'aquestes característiques.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 26/09/2019

Amb Oriol Lugo i Anna Farré, psicòlegs, parlem de la comunicació avui en dia, problemàtiques que tenen els adolescents a l'hora de relacionar-se entre ells i amb els adults. Noemí Pérez, la nostra sexòloga i terapeuta de parella ens parla de les relacions a distància, avantatges i inconvenients, problemàtiques habituals i com potenciar una relació d'aquestes característiques. Marta González Pelaez, experta en comunicació i protocol ens parla de les diferències entre països en termes de propietat horitzontal.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLO

Sexualitat: Quina és la freqüència ideal?

La nostra terapeuta de parella i sexòloga Noemí Pérez ens explica què cal saber a l'hora de conèixer si tenim una freqüència correcte o no al respecte de les relacions sexuals. És bo comparar? Ens posem massa pressió? Ens ho explica al Nits de Ràdio d’avui.