Temas

NATALIA SORONELLAS

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 27/07/2018

Avui acomiadem la temporada amb una entrevista al president del Consell Regulador de la DO Cava, Pedro Bonet, arrel de la publicació del llibre "Los secretos de la cocina del cava". Us presentarem la programació d'estiu d'Onda Cero Catalunya encapçalada pel Toni Marín i us recomanarem lectures per aquest estiu amb la Maria Dolors García-Pastor. Obrirem elconsurs de cançons de l'estiu i ens menjarem Barcelona amb la Natàlia Soronellas

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 20/07/2018

Avui s’ha reprovat a l’alcaldessa Ada Colau per la seva gestió econòmica a l’Ajuntament, ha estat en el plenari municipal, en parlem a l’espai d’actualitat. També coneixem la història de les Coques de Perafita, un dels productes dolços més emblemàtics de Catalunya. Maria Dolors Garcia Pastor ens porta lectures obligades. Natàlia Soronelles ens fa recomanacions de restaurants de cuina de mercat. I fem concurs de cançons de l’estiu.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 06/07/2018

És primer divendres de mes, això vol dir que ens visita el nostre indígena català, Víctor Martín, per parlar-nos dels fenòmens que s’estan produint aquest mes a la natura. Entrevistem Carme Ruscalleda per parlar de l’anunci del tancament del seu restaurant, el Sant Pau. Parlem també amb l’enòleg de Veuve Clicquot sobre el champagne francès rosat. Maria Dolors Garcia Pastor ens recomana lectures per aquest cap de setmana i amb Natàlia Soronellas descobrim restaurants japonesos amb inspiració mediterrània.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar els millors arrossos de Barcelona?

Natàlia Soronellas, autora del blog Menja’t Barcelona, visita La Ciutat amb Mònica Günther per descobrir-nos els millors locals de Barcelona on degustar un bon arròs a bon preu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On podem anar a sopar quan sortim tard del cine o del teatre?

La Natàlia Soronellas, del blog Menja’t Barcelona, ens descobreix restaurants que tenen la cuina oberta fins a altes hores de la matinada i que, per tant, ens permeten anar a sopar quan sortim tard del cine o del teatre.