Temas

NACHO ENCINAS

TEATRE A LA BRÚIXOLA

Bollywood s'instal·la a Barcelona

L'escenari Joan Brossa acull fins el 2 de desembre un espectacle que fan tres homes que s'inspiren en la cultura de L'Índia i que ens acosten el gèrene Bollywood. L'hem explicat de la mà de Nacho Encinas, que com sempre ens ha portat al teatre.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 19/11/2018

Avui hem preguntat al personal: Amb què us entreteniu quan aneu al vàter? Ho hem fet perquè avui és el Dia Mundial del Vàter... i de l'home! Hem berenat amb Rosa Montero, que ens ha portat el seu darrer llibre. I hem rebut a l'estudi el Nacho Encinas, que ens ha portat com cada setmana al teatre. Amb en Marc Navarro hem explicat l'actualitat de la jornada. A més, hem dialogat una estona amb el president del PPc Alejandro Fernández.

TEATRE A LA BRÚIXOLA

Improvisació al poder!

Impro Barcelona presenta 'Assassinat al club'. Una obra de teatre única i irrepetible a cada representació. Ens ho han explicat els seus protagonistes, als que ha visitat al teatre en Nacho Encinas. Ni els propis actors saben qui és l'assassí ni el mort en aquesta obra de teatre en la que el públic és també protagonista.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 14/10/2018

Avui hem recordat Lucho Gatica, que ha mort als 90 anys. I hem demanat a l'audiència que ens expliqui quin és el seu bolero favorit. Amb tot, hem parlat d'obesitat i psicologia amb una experta en la matèria que és impulsora d'una nova campanya en aquesta matèria. Hem anat fins al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on s'han entregat els Premis Ondas, un d'ells a Júlia Otero. I també hem anat a la sala Barts de la capital catalana de la mà de Nacho Encinas.Robert Calvo

TEATRE 'LA BRÚIXOLA'

Daniel Anglès parla sobre la família a 'Fun House'

En Nacho Encinas ens porta, com cada setmana, a trepitjar les taules del teatre. Un teatre que avui ens ha acostat a l'estudi amb l'actor Daniel Anglès, que ens ha parlat de l'obra que dirigeix i representa a Barcelona.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 22/10/2018

Avui hem berenat amb Manuel Alejandro Hidalgo, que ens ha explicat com els robots acabaran suplantant algunes persones a les empreses. Ho explica al seu llibre 'El empleo del futuro'. Hem parlat amb l'audiència de, precisament, allò que sempre havien volgut ser de grans. I hem abordat la polèmica pels 'pisos rusc' a Barcelona. En Nacho Encinas ens ha portat el teatre a la ràdio. Tot això en un programa que hem completat amb les notícies del dia.

TEATRE A 'LA BRÚIXOLA'

Dagoll Dagom vol sacsejar consciències amb 'Maremar'

La companyia catalana ha començat a representar sobre les taules del teatre Poliorama una obra musical que pretén reflectir la situació que viuen els refugiats que busquen un nou destí a Europa. Ha vingut a l'estudi a presentar-nos-la el seu director Joan Lluís Bozzo.

Carles Canut: tota una vida dedicada al teatre

Carles Canut: tota una vida dedicada al teatre

Nacho Encinas arriba com cada dilluns a l'estudi de 'La Brúixola' per parlar de teatre. Aquesta setmana recordem la figura de Carles Canut, que ha mort fa uns dies. I també anem a Manresa, per conèixer els detalls de la Fira Mediterrània, que se celebra allà.