Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

MÒNICA GÜNTER

MÒNICA GÜNTER

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 12/03/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. El coronavirus centra tot el programa. Parlem amb el president de l’Associació de Línies Aèries, Javier Gándara, sobre la suspensió dels vols a Estats Units procedents de la majoria dels països d’Europa durant el proper mes. Resolem dubtes sobre el coronavirus en l’àmbit laboral amb el professor d’estudis de dret laboral de la UOC, Antoni Fernàndez. Fem tertúlia política sobre l’impacte del coronavirus a Barcelona amb Enric Bàrcena, Ivan Pera, Jordi Castellana, Neus Munté i Marilén Barceló.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 28/02/2020

  Podcast complet de La Ciutat amb Mònica Günther. Avui parlem de l’exposició de Banksy que s’ha estrenat aquesta setmana a Barcelona. Ens visita el líder de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, per presentar-nos el nou disc que ha publicat avui “La gran Onada”. A l’espai de tecnologia Carles Lamelo ens parla dels mòbils més venuts del 2019. Xavi Casinos ens porta un secret de Barcelona: dues bombes sense explotar que estan incrustades a dos edificis de Barcelona i que es poden veure a simple vista des del carrer. A l’espai de propostes pel cap de setmana, el Marc Navarro ens porta fins el restaurant Porc Boig Per Tu i l’Edu Pascual ens porta a fer excursions a llocs misteriosos.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

  Una nova revista de reflexió teatral neix a Barcelona

  En l’apartat de teatre, el Jordi Folck ens porta avui a conèixer una nova revista sobre reflexió teatral que es diu “Ítaca” i que està pensada per tots els públics. A més, també ens farà una crítica acurada de “Una Història Real”, la que podem veure aquests dies a la sala Villarroel de Barcelona protagonitzada per Mireia Aixalà, Julio Manrique, Laura Conejero i Nil Cardoner.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 05/11/2019

  Avui a La Ciutat de Mònica Günther entrevistem el president del Senat i candidat del PSC a les eleccions del 10N, Manuel Cruz. La Unitat Mòbil de La Ciutat ha anat avui al barri de La Salut de Badalona on ha començat ja l’enderrocament de l’edifici afectat per aluminosi que ha deixat sense llar a un centenar de persones. Amb Fabiana Finetto i la coolhunter Úrsula Uría parlem de les tendències que es portaran aquesta tardor hivern.

 • La Ciutat, amb Mònica Günther

  CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

  La Ciutat 01/04/2019

  Entrevistem en conseller Chakir El Homrani sobre la taula de partits i entitats contra el racisme que s’ha reunit aquest matí. Eugeni Osácar ens parla del rodatge de Circus World, la pel·lícula de John Wayne que es va rodar en part a Barcelona l’any 1963. La Síndica de Greuges de Barcelona, Maria Assumpció Vilà, ens parla de l’alçada de la Guàrdia Urbana. El crític teatral de La Ciutat, Jordi Folck, ens parla de la Mostra d’Igualada i d’un nou teatre que ha obert a El Prat. A l’espai Productes amb D.O. avui descobrim els pèsols del Maresme.