Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

FUNDACIÓN ATRESMEDIA

Onda Cero Catalunya organitza un taller de ràdio a l’Hospital de Nens

Onda Cero Catalunya ha organitzat amb la Fundació Atresmedia un nou taller de ràdio per fer més amigable l’hospitalització dels infants i fer visible la tasca que realitzen els professionals de la salut que els acompanyen.

Onda Cero Catalunya
 |  Madrid | 05/06/2019
Onda Cero Catalunya organitza un taller de ràdio a l’Hospital de Nens

Onda Cero Catalunya organitza un taller de ràdio a l’Hospital de Nens / Instagram/@ondacero_cat

En aquesta ocasió, els micròfons de la ràdio es van traslladar a la seu de l’Hospital de Nens de Barcelona on una desena de nens van poder fer el seu propi programa. En aquesta ocasió, la Fundació de l’Hospital de Nens va convidar també alumnes de l’Escola Marillac, alguns d’ells, atesos pels serveis socials de l’Hospital.

PROGRAMA COMPLET:

Els infants també van poder participar en directe al programa La Ciutat presentat per Mónica Günther:

Carles Lamelo va ser qui va conduir aquest taller que forma part de l’acció de responsabilitat corporativa d’Atresmedia.

Ona Esportiva amb Albert Arranz

EL PROGRAMA D'ESPORTS D'ONDA CERO

Ona esportiva 10/07/2019

Al programa d'avui, amb el Toni Frieros, el Dani Fernández i el José Agustín Gómez, analitzem quina ubicació tàctica tindria un hipotètic Barça amb Messi, Suárez, Griezmann i Neymar junts al camp. A més, atents als moviments del mercat d'estiu de FCB, RCDE i RM.

La Brúixola amb Robert Calvo

L'ACTUALITAT, A FONS

El 25è saló Manga Barcelona homenatjarà 'Bola de drac'

El proper 31 d'octubre obre les portes a Fira de Barcelona el saló Manga Barcelona, que canvia lleugerament el nom en aquesta vint-i-cinquena edició. Una cita que vindrà marcada per l'exposició sobre 'Bola de drac', que retrà homenatge a aquesta serie de culte. N'hem parlat amb la directora de FICOMIC Meritxell Puig, que ha detallat la resta de coses que tindrà el certamen.

La Brúixola amb Robert Calvo

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'assejtament contra les persones joves pot sortir molt car

Avui ha vingut a berenar al programa l'Emily Rivas, la portaveu de Save The Children a Catalunya. Amb ella hem analitzat les dades del darrer informe de l'entitat, que alerta del preu que poden pagar els joves que són assetjats per altres joves o bé per adults. A més, hem analitzat la situació de pobresa que viu més d'un quart de la població juvenil.

La Brúixola amb Robert Calvo

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/07/2019

Avui hem dedicat el programa als grups musicals infantils que han marcat les vides de les persones que ens escolten. Ho hem fet amb motiu de l'estrena, a Netflix, del documental sobre 'Parchís'. A més, hem berenat amb l'Emily Rivas, portaveu de Save The Children a Catalunya. Amb ella hem analitzat les dades del darrer informe de l'entitat. També hem parlat amb la directora de FICOMIC, Meritxell Puig, amb motiu de la presentació de la propera edició del saló Manga Barcelona. A la secció de tecnologia ens hem fixat en l'app Goin, que ha creat un jove català de 23 anys que també ens ha visitat. És en David Riudor. Amb en Marc Navarro hem fet el relat de l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista al nou president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa.