Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

misteris sota zero

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 17/04/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Entrevista amb Carles Hernández, impulsor de la plataforma Ilerdam Videas que ha participat en l'organització del "desDeCasaFest". Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 27/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui parlem de la darrera actualitat del Coronavirus a les comarques de Lleida. Escoltem els moments de felicitat dels nostres oïents #LaFelicidadEnOndaCero. Parlem de misteris que ens porten fins a L'Albi amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

  La Ciutat Lleida 06/03/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui expliquem l'agenda de propostes del cap de setmana a Lleida i comarques, també l'agenda familiar amb Laura, administradora del bloc Roc en acció. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 14/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui parlem de la manifestació unitària que s'ha fet a Lleida en defensa del sector agrícola. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  La Ciutat Lleida

  Divendres 07/02/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui donem un cop d'ull a les propostes d'agenda que tenim aquest cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 31/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui repassem l'agenda d'activitats d'aquest cap de setmana arreu de les comarques de Lleida. La Laura, administradora del bloc Roc en acció ens explica l'agenda familiar del febrer. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 24/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui ens mirem el territori després del pas del temporal Gloria, amb afectacions però també amb nevades al Pirineu que garanteixen la temporada d'esquí. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques i Misteris sota zero amb Enric Sabarich.