Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

misteris sota zero

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 10/01/20

  Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d’avui donem un cop d'ull a l'agenda i propostes que tenim aquest cap de setmana a les comarques de Lleida. L'historiador Enric Sabarich ens porta Misteris sota zero, avui per parlar-nos dels fantasmes que tenim a Lleida i acabem el programa amb Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 13/12/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda de Lleida i comarques per aquest cap de setmana. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 29/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Agenda familiar de la mà de Roc en acció. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 22/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Parlem amb Manel Simón i Josep Maria Bossa de la 6a edició del Mamapop. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 15/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a les comarques de Lleida, destacant la Mostra CurtÀneu que ens explica el seu director Ramon Alaró. Comentem amb la Laura, l'administradora del blog Roc en acció l'agenda familiar del novembre. Misteris sota zero amb Enric Sabarich..

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 08/11/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana amb les activitats més destacades a Lleida i comarques. Parlem de l’exposició Dinosaurs Tour que demà s’inaugura a Lleida. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 25/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana. Parlem amb Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre sobre la Festa del Vi de Lleida i també dels projectes de futur del grup cellerer que lidera. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 18/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Seguiment de la convocatòria de vaga general a les comarques de Lleida. Agenda del cap de setmana, entrevista amb Carolina Blàvia, directora de l'Interfado i misteris sota zero amb Enric Sabarich.

 • La Ciutat amb Núria Mora

  Divendres

  La Ciutat Lleida 04/10/19

  La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda i propostes del cap de setmana a Lleida i comarques. Parlem amb Pep Roca, director de la Down Town Internacional Ciutat de Lleida. Misteris sota zero amb Enric Sabarich i Postureig de Lleida.