Temas

misteris sota zero

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 14/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, agenda del cap de setmana amb les activitats culturals més destacades. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens descobreix un misteri que va tenir lloc a Els Omellons el febrer de l'any 2000, amb l'aparició de dos grans cercles en un camp. Tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/12/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Arriben els Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens porta a viatjar a l'hemeroteca per conèixer el tractament que la premsa ha fet als avistaments d'ovnis. Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla del Sant Crist de Balaguer i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda de propostes per aquest cap de setmana. Una setmana més l'historiador Enric Sabarich ens porta els Misteris sota zero i acabem el programa amb l'actualitat de la setmana amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural d'aquest divendres i el cap de setmana a les comarques de Lleida. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla de la gran enganyifa que va suposar el cas Ummo, i comentem l'actualitat lleidatana de la setmana amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 29/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana, amb celebracions diverses de fires al voltant de la Castanyada i les propostes de Halloween. Parlem amb Manel Llaràs, membre de la junta del Gremi de Forners de les Terres de Lleida per parlar de les previsions de consum de panellets. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens porta històries pròpies de Halloween amb ADN lleidatà i tanquem el programa amb el Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural de propostes per aquest cap de setmana, com a activitat destacada la 12a edició del Som Cinema. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i en la recta final comentem l'actualitat de la televisió, les sèries i el cinema amb Miki de Santiago.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 15/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural del cap de setmana, amb activitats i actuacions que recuperen el cent per cent de l'aforament a partir d'aquest divendres. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana, amb molt bones previsions turístiques tant al Pirineu com als allotjaments de turisme rural. A més, diverses fires, com la del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, el Festival del Parc Astronòmic del Montsec o la primera edició a Almenar del Festivalent@. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich que ens parla d'algunes de les conferències que es pronunciaran aquest cap de setmana en el marc del V Ufology World Congress que es celebra aquest cap de setmana a Barcelona. I acabem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 01/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Ens mirem l'agenda del cap de setmana amb moltes propostes, començant per la Fira agrària de Sant Miquel, passant la Fira del préssec d'Alfarràs o el Montgai Màgic, a més d'altres esdeveniments, Amb en Pau Sant Martin, tècnic de programació de l'Orfeó Lleidatà comentem tota l'activitat cultural que han programat per aquesta tardor. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich, que avui ens parla i ens permet escoltar una psicofonia i l'actualitat de la setmana des de la perspectiva de Postureig de Lleida.