Temas

misteris sota zero

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, situació epidemiològica, amb Lleida entrant en la 5a onada, segons adverteixen els sanitaris. L'agenda del cap de setmana. Coneixem l'entitat assitencial To2 Cuida2. L'historiador Enric Sabarich ens porta un nou misteri sota zero, avui per parlar de la presència de gegants a les comarques de Lleida partint de la troballa d'uns esquelets sota el dolmen d'Oren, a Prullans, a la Cerdanya lleidatana. Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Pugen els indicadors epidemiològics a la província de Lleida just abans del primer cap de setmana d'aixecament de la mobilitat comarcal. Alguns municipis han pres mesures com és el cas de la Seu d'Urgell, en parlem amb l'alcalde Jordi Fàbrega. Agenda cultural. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Donem un cop d'ull a l'agenda del cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Donem un cop d'ull a l'agenda de propostes culturals que hi ha previstes per aquest cap de setmana a les comarques de Lleida. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem el programa amb el senyor Postu, dinamitzador de Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, nova entrega d'obres del Museu de Lleida al de Barbastre. Parlem de l'actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago. Nous misteris sota zero són els que ens porta aquest divendres l'historiador Enric Sabarich i acabem el programa parlant amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Les notícies del mon audiovisual i l'estrena destacada de cinema d'aquesta setmana amb Miki de Santiago. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem el programa amb Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. S'allarguen les restriccions a Catalunya durant una setmana més, amb l'excepció de les extraescolars i l'esport escolar. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural de Lleida i comarques. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens parla dels fenonems "Poltergeist" i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 05/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.