Temas

misteris sota zero

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 23/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Repassem l'agenda cultural d'aquest divendres i del cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i tanquem programa i temporada en companyia de Postureig de Lleida.

MISTERIS SOTA ZERO

L'aplicació de la regressió hipnòtica en els casos d'abduccions, també a Lleida

Tanquem la temporada dels Misteris sota Zero amb l'historiador Enric Sabarich i ho fem avui per parlar de la regressió hipnòtica i la seva aplicació en els casos d'abduccions, fent un recorregut per alguns dels més coneguts i que hem comentat en programes anteriors per aturar-nos també en un cas espectacular que va tenir lloc a Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 16/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. el TSJC avala el toc de queda a 161 municipis catalans, entre els quals La Seu d'Urgell, Solsona, Tremp i Alpicat. En parlem amb l'alcalde d'Alpicat Joan Gilart, que no entén perquè a la plana de Lleida només s'aplicarà al seu municipi. Agenda cultural amb les propostes d'aquest cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

MISTERIS SOTA ZERO

Serieu capaços de viure sota un cementiri?

Diverses referències cinematogràfiques ens han permés fer-nos aquesta pregunta en algun moment, però realment en seriem capaços? En parlem avui amb l'historiador Enric Sabarich, que ens fa un repàs dels llocs més coneguts i també propers, a la ciutat de Lleida on sota els edificis hi ha restes de tot tipus.

MISTERIS SOTA ZERO

El cas de Nina Kulagina: podem moure objectes amb el poder de la ment?

La telecinesi és el moviment o distorsió d'objectes amb el poder de la ment. Al llarg dels anys ha despertat molt interès i s'han fet molts estudis per a poder-ho demostrar, però fins al dia d'avui no s'ha pogut evidenciar i la comunitat científica no accepta que sigui possible. Amb l'historiador Enric Sabarich, parlem de la telecinesi i en concret d'un cas que ha estat àmpliament investigat, el de Nina Kulagina.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/07/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Donem un cop d'ull a les propostes culturals que hi ha aquest divendres i el cap de setmana. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

L'informe dels Estats Units conclou que no hi ha explicació sobre 144 objectes voladors

Els serveis d'espionatge dels Estats Units han reconegut que no pot explicar què són exactament 144 objectes voladors que han albirat pilots militars, però creuen que no hi ha proves que els relacionin amb formes de vida extraterrestre. Aquestes són les conclusions d’un informe que l’oficina de la directora nacional d’Intel·ligència va enviar recentment al Senat americà, al qual demana més finançament per seguir investigant. Ho comentem a La Ciutat Lleida amb l'historiador Enric Sabarich.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 25/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a l'agenda cultural d'aquest divendres i el cap de setmana. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich que ens parla de les abduccions extraterrestres i Postureig de Lleida.

MISTERIS SOTA ZERO

Casos paradigmàtics de segrestos extraterrestres, abduccions que ens porten al Brasil, els Estats Units i Lleida

Un dels grans misteris passa per saber i tenir evidències científiques sobre l’existència d’extraterrestres. A falta de proves que ho demostrin hi ha centenars de persones que afirmen haver estat en contacte amb extraterrestres i haver estat abduïts. El primer cas conegut ens porta a l’any 1957 al Brasil amb el granger Vilas Boas, també l’any 1961 el cas més mediàtic dels Estats Units, amb el testimoni de Betty i Bernie Hill. Ens en parla a La Ciutat Lleida l’historiador Enric Sabarich, que també fa referència al cas de Pura Muñoz, l’any 1974 a La Mata de Pinyana (Alguaire, Segrià).

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Donem un cop d'ull a les propostes d'agenda d'aquest cap de setmana a Lleida i comarques. Misteris sota zero, amb l'historiador Enric Sabarich que avui ens porta fins a Guimerà i Postureig de Lleida.