Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

mercats

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  REINA, QUÈ ET POSO?

  Barcelona té 43 mercats que alimenten i vesteixen tota la capital

  Avui a la secció 'Reina, què et poso?' hem tingut informació sobre els mercats de Barcelona de primera mà. Ens l'ha ofert la regidora de la matèria Montserrat Ballarín. Amb ella hem fet un viatge per les obres dels diferents mercats de la ciutat i també ens ha explicat l'aposta de l'equip de govern per renovar-los progressivament. Enguany ja hi ha invertit més d'onze milions.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  REINA, QUÈ ET POSO?

  La Loli porta 35 anys dient allò de 'Reina, què et poso?'

  Catalunya és un país de mercats. Ens agrada anar al mercat i per això cada setmana recorrerem els que tenim repartits pel territori. De moment, hem obert la temporada anant a La Boqueria, a Barcelona, que amb els anys s'ha convertit en un centre de visita de turistes. Allà hem trobat a la Loli, una dona que ven menjar preparat en una parada. Però que fa gairebé 35 anys que veu passar la vida als mercats.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTORIES DE LA VIDA

  La Brúixola 04/09/2019

  Aquest dimecres ens ha visitat a l'estudi Marta Romagosa, col·lega periodista amb la que hem berenat. Ens ha portat el seu darrer llibre de contes 'La Polaroid i altres relats'. Hem parlat d'obesitat infantil, després del darrer informe de la Fundació Pau Gasol. A més, hem buscat explicacions al departament d'Educació sobre el nou batxillerat que pretén aplicar. Amb la Georgina Boixereu hem mirat al passat i hem anat al Mercat de La Boqueria per escoltar allò de 'Reina, què et poso?'.

 • Nits de Ràdio amb Carles Lamelo

  EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

  Gente viajera Catalunya 10/11/18

  Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo recorrem Àustria i els seus mercats nadalencs amb Blanka Trauttmansdorff, directora de l'oficina de Turisme. Visitem La Rioja durant la tardor amb el seu director de Turisme, Eduardo Rodríguez Osés i plantegem una escapada cultural al Museu Episcopal de Vic. A l'espai de gastronomia, avui ens visita el xef del restaurant Leku.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

  La Brúixola 23/10/2018

  Avui hem berenat amb un dels integrants del grup Full, que ens ha presentat el seu darrer disc 'Capadocia'. I hem posat de relleu les darreres dades de les vendes per internet a Catalunya, que ens han portat a preguntar a l'audiència sobre aquest tema. L'Adriana Díaz ens ha portat les històries de la gent gran i amb Laura Pons i José Agustín Gómez hem completat l'actualitat del dia.