Temas

Liceu

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 28/06/2022

Espai ‘Òpera a la ràdio’, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 25/05/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de les novetats que ens esperen els propers dies al Liceu.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 20/04/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del retorn de Sondra Radvanovsky.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 12/01/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem entrevistat el tenor Arturo Chacón, protagonista de Les Contes d'Hoffmann.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Víctor García de Gomar: “Estem en època de repensar-ho tot”

El director artístic del Gran Teatre del Liceu, Víctor García de Gomar, en una entrevista a La Ciutat amb Mònica Günther ha posat en valor el paper important de la cultura i les arts en uns moments tan delicats com els que estem vivint amb aquesta pandèmia.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 03/03/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de Lohengrin de Wagner.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 18/02/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del segon acte de La Clemenza di Tito.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 11/02/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l'argument de La Clemenza di Tito.