Temas

Liceu

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 16/04/2024

A la secció 'Òpera a la ràdio' d'avui, el Pol Avinyó, ens ha avançat el que ens espera per a la propera temporada i pels propers dies al Gran Teatre del Liceu.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 30/01/2024

A la secció 'Òpera a la ràdio' d'avui hem conegut la soprano que va meravellar Montserrat Caballé, Saioa Hernandez, que ha vingut acompanyada del divulgador musical del Gran Teatre del Liceu i col·laborador del programa, Pol Avinyó.

LA CIUTAT, AMB MIRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 19/09/2023

Espai ‘Òpera a la ràdio’, que fem al programa ‘La Ciutat’ en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu.

NITS DE RÀDIO, AMB DAVID CERVELLÓ

La noche que atentaron en el Liceu

En historias que sucedieron de noche, repasamos la noche que sufrió un atentado el Liceu a finales del siglo XIX

LA CIUTAT, AMB MÍRIAM FRANCH

Òpera a la ràdio 28/06/2022

Espai ‘Òpera a la ràdio’, que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 25/05/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de les novetats que ens esperen els propers dies al Liceu.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la radio 20/04/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat del retorn de Sondra Radvanovsky.

ÒPERA A LA RÀDIO

Òpera a la ràdio 12/01/2021

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem entrevistat el tenor Arturo Chacón, protagonista de Les Contes d'Hoffmann.