Temas

Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 21/01/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’argumetn d’Aida.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 14/01/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’estrena d’Aida ahir al Liceu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 10/01/2020

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de l’estrena d’Aida al Liceu.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 17/12/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem parlat de regalar òpera per Nadal.

CULTURA, A LA BRÚIXOLA

Rosalía triomfa amb altura, el Manga Barcelona bat rècord i Doña Francisquita torna al Liceu

L'Adriana Díaz ens ha explicat els grans titulars de la cultura d'aquest dilluns. El primer el protagonitza Rosalía, que s'ha emportat un guardó de l'MTV pel seu videoclip del tema 'Con altura'. A més hem explicat que el saló Manga Barcelona ha tancat la vint-i-cinquena edició amb rècord de participants i també hem avançat que 'Dona Francisquita' torna al Liceu i que 'El Petit Príncep' ho farà a la sala Barts aquest desembre.

LA CÀPSULA DEL TEMPS

El Liceu celebra 20 anys del seu renaixement: Nessun dorma!

Aquest 7 d'octubre se celebren 20 anys de la reobertura del Gran Teatre del Liceu, a Les Rambles de Barcelona. Una reobertura que arribava després de l'incendi que el coliseu va patir el 1994. Avui hem recordat aquell dia d'ara fa dues dècades de la mà de la Georgina Boixereu. I hem recordat la que va ser filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/10/2019

Avui hem mirat a la vorera del davant de la nostra ràdio, on hi ha el Gran Teatre del Liceu, que aquest 7 d'octubre celebra 20 anys de la seva reobertura. Ho hem recordat de la mà de la Georgina Boixereu, que ens ha portat a aquell dia del 1999 en què va sonar al coliseu barceloní l'òpera 'Turandot' de Puccini. Hem aprofitat per recordar la figura de la filla predilecta del Liceu, Montserrat Caballé. Avui, que hem berenat amb dos dels components de 'Manel' que estrena a La Brúixola el seu disc 'Per la bona gent'. Tot plegat amb una mirada al Festival de Sitges, on hi segueix l'Adriana Díaz i també a les notícies del dia, que ens ha explicat la Laura Pons.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Viatgem amb l'òpera Luisa Miller de Giuseppe Verdi

Carles Lamelo i Pol Avinyó us porten de viatge a través de l'òpera. Avui repassem els moments més destacats de 'Luisa Miller', una de les obres de Giuseppe Verdi que tanquen la temporada del Gran Teatre del Liceu.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 13/07/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo tanquem la temporada operística del Liceu amb Pol Avinyó, que ens portarà de viatge a través de l'òpera Luisa Miller. L'escriptor Jesús Ávila ens porta de viatge a través dels camins que trobem al seu darrer llibre 'Senderos con alma'. En aquesta edició també destaquem la nova edició de la Guía de Càmpings de Catalunya que edita Ralph Heinze i acabem fent una escapada al zoo del Pirineu.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

Òpera a la ràdio 25/06/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó hem repassat l’argument de l’òpera Tosca de Puccini, que arriba ja a les seves últimes representacions, en cartell al Liceu fins el 28 de juny.