Temas

Liceu

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Òpera a la ràdio 11/06/2019

A l'espai Òpera a la ràdio que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, avui amb Pol Avinyó parlem de Tosca i fem un repàs a la història d’aquesta popular òpera i el seu argument. Estarà en cartell fins el proper 28 de juny.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera Catalunya 04/05/2019

Podcast del programa complet de Gente viajera Catalunya amb Carles Lamelo. En aquesta edició, entrevistem al director del Gremi d'Hotels de Barcelona per parlar dels riscos que té per al turisme l'increment d'establiments il·legals. Viatgem a Ceilan de la mà del Gran Teatre del Liceu, amb motiu de l'estrena de l'òpera 'Els pescadors de perles' de Bizet; els proposem una escapada de turisme familiar per aprendre idiomes i recorrerem les Dolomites italianes amb Giacomo Bassi. En l'espai de gastronomia visitarem el restaurant Tobiko de Toledo, on cuinen les millors croquetes del món.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Una escapada romàntica al Liceu

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo et suggerim visitar el Liceu aprofitant l'òpera per viure una escapada romàntica. A través de Viatges El Corte Inglés i el Gran Teatre del Liceu, s'ofereixen plans conjunts que permeten gaudir de l'òpera, allotjar-se en un hotel de luxe i altres experiències sorprenents.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

Viatgem al nord d'Itàlia a través de l'òpera 'Rodelinda' de Georg Friedrich Händel

Carles Lamelo i Pol Avinyó us porten de viatge al nord d'Itàlia a través de l'òpera 'Rodelinda' de Georg Friedrich Händel, que es representarà al Gran Teatre del Liceu del 2 al 15 de març. En aquest viatge visitarem Milà, el llac de Como i altres indrets de la Llombardia com Bergamo, Bellagio, Varenna o Cremona.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona davant el decret que regula el sector. Des de l'ajuntament asseguren que no entenen aquesta decisió. A les portes del trasllat dels polítics presos a Madrid, Quim Torra anuncia que els visitarà abans de que marxin. I també hem recordat l'incendi, ara fa 25 anys, del Gran Teatre del Liceu.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona, en parlem amb Eduardo Martin, president d’UNAUTO a Espanya. Reportatge de Victòria Blactot sobre el 25è aniversari de l’incendi del Liceu. Fem tertúlia política amb Toni Coll, Raimond Blasi, Koldo Blanco i Eulalia Reguant. El xef Davide Tenconi ens parla del mundial de la gastronomia, el concurse Bocuse d’Or.