Temas

La Seu d'Urgell

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/03/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Pugen els indicadors epidemiològics a la província de Lleida just abans del primer cap de setmana d'aixecament de la mobilitat comarcal. Alguns municipis han pres mesures com és el cas de la Seu d'Urgell, en parlem amb l'alcalde Jordi Fàbrega. Agenda cultural. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 22/07/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. En el programa d'avui comentem l'actualitat de Lleida i comarques en referència a la covid amb les darreres dades del departament de Salut a Lleida que corroboren la tendència a la baixa dels contagis, tot i que segueixen augmentant les hospitalitzacions i l'edat dels pacients. Parlem de la situació sanitària i els danys col·laterals de la covid19 al sector turístic i comercial de La Seu d'Urgell, amb el seu alcalde Jordi Fàbrega. Rami remeis i llibres pre-Sant Jordi d'estiu amb la Marta Planes, repàs d'agenda cultural.

Dilluns 20/05/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya, entrevista amb Rosa Peñafiel, cap de llista de la Crida per Lleida-CUP a l'alcaldia de Lleida. 26M al territori: la Seu d'Urgell. Tertúlia esportiva amb David Bachiller, Miquel Àngel Poch i Jon Armengol.

Se desconoce el motivo de la operación

La Guardia Civil entra en el Ayuntamiento de La Seu d'Urgell

La Guardia Civil está desarrollando una operación en el Ayuntamiento de la Seu d'Urgell, en Lleida. Hay varios agentes registrando la sede del consistorio gobernado por el PDeCAT aunque por el momento se desconoce el motivo de la operación.