Temas

La Boquería

REINA, QUÈ ET POSO?

La Loli porta 35 anys dient allò de 'Reina, què et poso?'

Catalunya és un país de mercats. Ens agrada anar al mercat i per això cada setmana recorrerem els que tenim repartits pel territori. De moment, hem obert la temporada anant a La Boqueria, a Barcelona, que amb els anys s'ha convertit en un centre de visita de turistes. Allà hem trobat a la Loli, una dona que ven menjar preparat en una parada. Però que fa gairebé 35 anys que veu passar la vida als mercats.

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/09/2019

Aquest dimecres ens ha visitat a l'estudi Marta Romagosa, col·lega periodista amb la que hem berenat. Ens ha portat el seu darrer llibre de contes 'La Polaroid i altres relats'. Hem parlat d'obesitat infantil, després del darrer informe de la Fundació Pau Gasol. A més, hem buscat explicacions al departament d'Educació sobre el nou batxillerat que pretén aplicar. Amb la Georgina Boixereu hem mirat al passat i hem anat al Mercat de La Boqueria per escoltar allò de 'Reina, què et poso?'.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Jordi Basté rescata l'investigador Albert Martínez

El periodista català es torna a posar en la pell de l'investigador Albert Martínez, que estant de vacances a Nova York rep una trucada que l'avisa d'un crim al mercat de La Boqueria de Barcelona. Ens presenta aquest llibre escrit a quatre mans amb Marc Artigau.

CADA VESPRE A ONDA CERO CATALUNYA

La Brúixola 04/10/2018

Aquest dijous hem dedicat el programa a parlar de les pel·lícules de terror, amb motiu de l'inici del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, a Sitges. Hem entrevistat Jordi Basté, que presenta el llibre 'Els coloms de La Boqueria'. I amb la Mònica Günther hem parlat de cuina al 'Dijous paella'.