Temas

jsimage

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Un Nadal per arriscar amb looks amb lluentons, colors i teixits diversos

Els aparadors es comencen a vestir de Nadal i sobretot ho estem veient en els establiments de moda que aposten per looks molt atrevits per aquestes festes. A La Ciutat Lleida en parlem avui amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño, que ens explica quines són les tendències de moda per aquestes festes, amb moltes propostes de looks amb lluentons, colors de tot tipus, i textures diferents.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 04/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Parlem de la vessant sostenible i solidària de la Trail Running Santa Caterina d'Arbeca amb la directora de la cursa Bea Miret i a l'espai El Mirall l'assessora d'imatge Jessica Sedeño dona consells per a dones amb esquena ampla.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Què t'afavoreix més si tens l'esquena ampla?

Tips i consells de moda, bellesa i tendències que avui ens porta l'assessora d'imatge Jessica Sedeño per parlar-nos de les peces de roba que afavoreixen més a les dones que tenen l'esquena ampla. Jugar amb la roba, els teixits, els volums i els colors ens ajuden a harmonitzar la nostra figura. I al contrari, per molta tendència que hi hagi, també hem de saber quines són les peces que ens juguen en contra.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 06/09/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Arrenquem la 14a temporada del programa i ho fem amb l'inici del curs esportiu i la tertúlia amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. Setmana a setmana anirem coneixent esportirtes, clubs, entitats, associacions que treballen per donar a conèixer i per visibilitzar l’esport femení a Lleida. Avui coneixerem la Núria Garcia, que aquest cap de setmana ha estat una de les participants de l’equip de l’Associació Esport Femení Lleida, a la primera edició de l’UltraPallars 360. Moda, bellesa, tendències és el que tindrem els primers dilluns de cada mes amb l’assessora d’imatge Jessica Sedeño que avui precisament ens parlarà de les tendències que trobarem aquesta temporada de tardor / hivern i acabem La Ciutat coneixent les propostes d'agenda cultural a les comarques de Lleida.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La moda d'aquesta tardor ens portarà lluentons, colors, estampats i textures diverses per omplir-nos de llum

Anem deixant enrere l'estiu i als aparadors de les botigues comencem a veure les tendències de la nova temporada de tardor/hivern, una temporada que estarà plena de colors, el lila, el groc i el camel com a grans predominants, però també els lluentons, la diversitat de textures i els abrics extragrans per assegurar-nos que no passarem fred. L'assessora d'imatge Jessica Sedeño ens explica a La Ciutat Lleida, quines són aquestes tendències.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/06/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Comentem l'actualitat esportiva d'aquesta setmana amb el periodista David Bachiller. Al mirall, l'assessora d'imatge Jessica Sedeño ens explica com fer una maleta per marxar de vacances, sense oblidar-nos res i optimitzant espai i repassem l'agenda del dia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com fer una maleta optimitzant espai i sobretot, sense deixar-te res

L'assessora d'imatge i fundadora d'Alma Spain, Jessica Sedeño ens posa davant del mirall a La Ciutat Lleida per explicar-nos la fórmula infal·lible de fer la maleta, ja sigui per marxar de cap de setmana o de vacances d’estiu sense oblidar-nos de res i optimitzant al màxim l’espai.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les tendències de la moda de bany per aquesta temporada

Comencem la setmana pensant en refrescar-nos a la platja o a la piscina i el que no ens pot faltar al nostre armari és la roba de bany. L'assessora d'imatge i fundadora d'Alma Spain, Jessica Sedeño ens posa davant del mirall a La Ciutat Lleida per explicar-nos quines són les tendències d'aquesta termporada d'estiu, colors, estampats i teixits per a tots els gustos.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/04/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Radiografia de la situació epidemiològica a les comarques de Lleida, amb el descens de les taxes epidemiològiques i també de la pressió assistencial, magrat que augmenta el número de pacients crítics ingressats als hospitals lleidatans. Actualitat esportiva que comentem amb David Bachiller. Entrevista amb l'assessora d'imatge i estilista Jessica Sedeño, que avui ens parla de Alma Spain, el seu projecte emprenedor de bosses de mà exclusives i personalitzades i tanquem el programa amb l'agenda cultural.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 08/02/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.