Temas

jsimage

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Arriben les rebaixes: què em compro i en quin moment? Renova l'armari amb seny

Ha començat el calendari oficial de rebaixes, tot i que molts establiments ja les van iniciar pel pont de Sant Joan. Descomptes de fins al 70 o el 80 per cent que ens poden ajudar a renovar els armaris, però amb seny. Què ens podem comprar aquestes rebaixes i en quin moment? Esperem a les segones o terceres rebaixes? A La Ciutat Lleida parlem amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño que ens dona algunes pautes i truc per fer compres responsables i ajustades al pressupost

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/06/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. L'assessora d'imatge Jessica Sedeño ens dona consells sobre la roba que podem portar per combatre l'onada de calor.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Onada de calor a la vista: quina roba em poso?

Els termòmetres comencen a enfilar-se a un ritme vertiginós i ens espera un estiu de temperatures molt altes. Com podem vestir-nos per conviure amb la calor? L'assessora d'imatge Jessica Sedeño ens dona algunes pautes sobre teixits, colors i peces de vestir que ens poden ajudar a compatibilitzar el nostre dia a dia amb l'estiu.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 09/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb Miquel Àngel Poch i David Bachiller. Parlem de personatges històrics lleidatans amb Jesús Brufal i espai de moda i tendències amb Jessica Sedeño.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Quin vestit de bany és el que més t'afavoreix?

Aquesta setmana a La Ciutat Lleida arriba un nou espai d'El Mirall amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño que avui ens parla sobre els vestits de bany, tant de dona com d'home, que començarem a veure als aparadors per gaudir de la platja i la piscina aquest estiu. Un ventall molt ampli de possibilitats per afavorir a tothom.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Els tres "massa" que has d'evitar quan et conviden a una boda

Aquesta setmana a La Ciutat Lleida arriba un nou espai amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño, que en plena època de cerimònies avui ens diu quins són els 3 "massa" que és important evitar quan ens conviden a una boda, per saber estar i no prendre protagonisme als autèntics protagonistes de la jornada.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/03/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Tertúlia esportiva per comentar els resultats de la jornada del cap de setmana amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. La Cèlia Bujaldón parla aquesta setmana amb Anna Fillat, delegada a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel i al Mirall, l'assessora d'imatge Jessica Sedeño dona consells per vestir amb èxit en batejos i comunions.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Idees per vestir amb èxit en batejos i comunions

Aquesta setmana a La Ciutat Lleida parlem amb l'assessora d'imatge Jessica Sedeño que ens parla sobre els looks més adients perquè les mares vesteixin amb èxit en els batejos i comunions dels seus fills. Segons explica Jessica Sedeño, cal tenir molt en compte qui és el veritable protagonista de l’esdeveniment i escollir un look que sigui adequat per a l’ocasió.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 07/02/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Tertúlia esportiva amb David Bachiller i Miquel Àngel Poch. En l'espai d'esport femení la Cèlia Bujaldón parla amb Teresa Balcells, organitzadora de la Pedals de Dona - Ciutat de Tàrrega que ja ha obert inscripcions per a la cursa d'aquest any que es farà el dia 12 de juny. I tanquem el programa amb l'assessora d'imatge Jèssica Sedeño que ens parla sobre les tendències de moda d'aquesta primavera.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Com vestirem aquesta primavera?

L'assessora d'imatge Jèssica Sedeño ens explica avui a La Ciutat Lleida quines són les tendències en moda que ens trobarem aquesta primavera. De fet als aparadors ja podem començar a veure les primeres col·leccions que venen carregades de colors cridaners i saturats que permeten jugar amb la diversitat de teixits. La primavera ens portarà llum en forma de roba.