Temas

JOVES

EL PROGRAMA D'ESTIU A ONDA CERO CATALUNYA

FEM L'AGOST 16/08/2018

Ets dels que posa molts "emojis" quan parles amb els teus amics o família? Els nostres Maleïts Joves diuen que els utilitzem en excés. Torna a escoltar-ho! Els nostres Maleïts Joves, el Roberto Altarriba, el Josep Moragas i l'Helena Kazmierczak ens han explicat que segons ells utilitzem massa els "emojis" del Whatsapp i també ens han dit quins són els que més utilitzen.

EL PROGRAMA DE L'AGOST A ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 08/08/2018

En l'edició de matí del “Fem l'agost” hem tractat l'adicció que poden arribar a tenir els joves a les noves tecnològies amb el psicòleg Juan Carlos Albaladejo, el socioòleg Francesc Nuñez i el vicepresident de la FAPAES, Jordi Giménez. Avui ens ha visitat l'escriptor, educador i periodista, Jaume Funes per parlar del seu darrer llibre “Estima'm quan menys ho mereixi...perquè és quan més ho necessito. També ens han visitat els nostres maleïts joves per parlar del vocabulari juvenil, i de si és recomenable o no, tenir als nostres familiars agregats a les xarxes socials.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

Fem l'agost 01/08/2018

En l'edició del matí del “Fem l'agost” hem parlat de l'onada de calor amb el psicòleg especualista en son Francesc Segarra, el cap de previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, Santi Segalà i l'infermera Marta Calàbia. També hem tingut el plaer d'entrevistar Sor Lucia Caram i després hem obert tertúlia amb els Maleïts joves, el Pol Corredoira, el Lucas Liesa i l'Ester Cavallé per parlar sobre l'ús de la tecnologia dels joves i els pares.