Temas

ilerna

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 12/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb la gerent d'Ilerna, Natàlia Rubio que ens parla dels projectes d'expansió presencial que té el centre de formació professional aquest 2023. Seguim amb els remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i parlem de l'autoconsum de plaques solars fotovoltàiques amb l'ambientòleg Jordi Prats.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Ilerna continua amb l'expansió i vol acabar l'any amb centres presencials a Valladolid i Saragossa

El centre de formació professional Ilerna, referent a Espanya en formació presencial i online, continua la seva expansió presencial i entre els diversos projectes que té per aquest 2023 hi ha la inauguració de dos centres a Valladolid i Saragossa. A La Ciutat Lleida en parlem amb Natàlia Rubio, gerent l'Ilerna, que ens explica els passos que continuen fent per apropar la formació professional a les necessitats del mercat laboral i de l'alumnat, amb cicles presencials, online i també el model híbrid de cicles blended, que seguint la metodologia online incorporen sis hores setmanals de seguiment presencial amb tutors.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 28/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Agenda del cap de setmana a Lleida i comarques. Tanquem la Setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida parlant sobre la Formació Professional Continua. Misteris sota zero amb l'historiador Enric Sabarich i Postureig de Lleida.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

Formació Professional Continua: cursos personalitzats per a empreses i treballadors

Tanquem la setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida i ho fem per parlar de la importància de la formació professional continua. En un mon canviant és més important que mai poder tenir les eines i conèixer les estratègies que ens poden fer prosperar en l’entorn laboral, d’aquí la importància que tant empreses com treballadors coneguin totes les opcions que hi ha per mantenir viva la formació.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

La Formació Professional Dual: aprendre mentre treballes

En el marc de la Setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida avui parlem de la Formació Professional Dual. I es que en el procés formatiu dels alumnes és molt important tenir en compte la vessant més pràctica, és a dir, que puguin aplicar tots aquells coneixements teòrics i aprendre mentre treballen, a través dels convenis que cada cop s'estableixen més entre les empreses i els centres de formació, en aquest cas amb Ilerna.

SETMANA ILERNA FORMACIÓ

El futur passa per la Formació Professional

Arriba a La Ciutat Lleida la Setmana Ilerna Formació per parlar de l'evolució que la Formació Professional està tenint en els darrers anys com a opció de continuïtat formativa de qualitat. Coneixem els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que ofereix Ilerna i la metodologia de treball, pràctica i centrada en l'aprenentatge basat en projectes (ABP).

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 26/05/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Seguim amb la Setmana Ilerna Formació a Onda Cero Lleida. En Joan Ramon González ens explica qui va ser Anselm Charles, que dona nom a un carrer del barri de Pardinyes de Lleida. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i l'agenda cultural.

Dijous

La Ciutat Lleida 28/09/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El grup Maravint ens presenta el seu debut discogràfic. Parlem de formació i automoció amb Enric Lamolla i actualitat del dia.

Dimarts

La Ciutat Lleida 25/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre el centre educatiu Ilerna de Lleida amb el responsable de formació Josep Antoni Giné i el CEO d'Ilerna online Jordi Giné. Rami remeis i noticies del dia.