Temas

Generalitat Cataluña

La crisi sanitària a Catalunya

El govern reforça l'atenció primària per fer front a la segona onada del coronavirus

El vicepresident Pere Aragonès i la consellera de Salut, Alba Vergès, han anunciat que aquest any el govern invertirà 46 milions d'euros i, a partir del vinent, 127 milions d'euros anuals fins al 2022 per reforçar l'atenció primària. L'objectiu és incorporar 4.000 professionals més a una plantilla que també està assumint una tasca fonamental en la detecció i seguiment dels casos de coronavirus.

La desescalada

Tot Catalunya ja està a la fase 3

El Ministeri de Sanitat diu ‘sí’ a la proposta de la Generalitat i accepta que Barcelona, àrea metropolitana i Lleida passin avui a la Fase 3 de la desescalada. El govern català, però, no vol que Catalunya s’hi quedi molt de temps i ja treballa en una nova regulació coordinada pel l’executiu de Quim Torra.

Torra podrá ser sancionado con una multa de entre 300 y 3.000 euros

La Junta Electoral pide retirar los lazos amarillos y denunciará ante la Fiscalía un posible delito de desobediencia de Quim Torra

La Junta Electoral ha ordenado que se retiren los lazos amarillos y símbolos independentistas del Palacio de la Generalitat y otras institucionas catalanas. Además trasladará ante la Fiscalía un posible delito de desobediencia por parte de Joaquim Torra, que supondría ser sancionado con una multa de entre 300 y 3.000 euros y la inhabilitación para ejercer un cargo público.