Temas

gastronopitecus

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El barri de Sants fa xup xup, per què?

El gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens explica la iniciativa gastronòmica del barri de Sants de Barcelona, Sants Fa Xup Xup, mitjançant entrevistes a diversos dels restaurants que hi participen.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Els plats estrella de la gastronomia alemanya, per l’Oktoberfest

En l’espai Gastronopitecus de La Ciutat, amb Mònica Günther i Edu Pascual, avui han viatjat fins a Múnich per conèixer els plats més típics de la gastronomia tradicional alemanya de la mà del fundador de la web www.comidaalemana.com, Sandro Koch.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On podem menjar les millors postres de Barcelona?

El gastronopitecus Edu Pascual ens fa tres propostes per gaudir de bons postres a Barcelona. Una secció que, com sempre, té un convidat sorpresa especial, en aquest cas el fundador de l’Espai Sucre: Jordi Butrón.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

La Ciutat 21/09/2018

Comencen les Festes de la Mercè de Barcelona. Avui us expliquem les propostes més destacades i parlem de la mobilitat a la ciutat. És el dia mundial de l'Alzheimer i avui mantindrem intacta la memòria amb la psicòloga Cristina Vidal Martí. Ens escapem de la ciutat per fer la Verema Solidària al celler Can Ràfols dels Caus i parlem de menjar per emportar amb Edu Pasqual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Carles Gaig participa per sorpresa a La Ciutat per parlar de cuina catalana

El cuiner Carles Gaig ha participat per sorpresa a l’espai Gastronopitecus de La Ciutat en el que cada divendres l’Edu Pascual recomana restaurants. Avui, coincidint amb la setmana de l’11 de setembre, les recomanacions han estat de restaurants on menjar cuina catalana. Gaig ha parlat dels plats més destacats de la nostra gastronomia i ha explicat com fer uns bons peus de porc.