Temas

gastronopitecus

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Recuperar l’autèntic aperitiu però ara, durant l'hora bruixa

A La Ciutat parlem d’aperitius, una nova joia que s’ha de recuperar, més enllà del migdia també abans de sopar, al capvespre, en una terrassa... El nostre Gastronopitecus, l’Edu Pascual, ens porta la proposta de l’hotel Granados 83, a l’8-Terrace-Bar, amb unes vistes panoràmiques de Barcelona acompanyades amb un bon còctel.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El millor restaurant de verdures del món està a Barcelona

La Smart Green Guide, la guia dels millors restaurants de verdures del món, acaba de premiar per segon any consecutiu el restaurant El Menjador de Xavier Pellicer amb el número 1. Hem parlat amb el seu xef a la secció a la que ens convida cada divendres el nostre Gastronopitecus.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar les millors truites de Barcelona?

Per acabar el programa, com tots els divendres, cedim les regnes de La Ciutat al Gastronopitecus, l’Edu Pascual. Avui diu que ve amb un parell d’ous a parlar-nos d’un restaurant especialitzat en truites.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Un hat-trick de paelles

Ara que s’acosta el bon temps, el Gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens proposa anar a menjar una bona paella. En parlem amb el xef del restaurant Ca l’Esteve, Xesco Bueno. I Prudencio Exojo ens proposa un restaurant de carretera, una d’aquelles joies que conviden a emplatar-nos quan estem de viatge: la Venta de Río Frío.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Ruta gastronòmica per Espanya sense sortir de Barcelona

La Mònica Günther rep a l’Edu Pascual, el Gastronopitecus de La Ciutat, per parlar de restaurants especialitzats en gastronomia d’altres comunitats autònomes espanyoles que podem trobar a Barcelona. I Prudencio Exojo recomana un restaurant de carretera, una petita joia on menjar bé quan estem en ruta.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Descobrim la cuina cajún a Barcelona

L’Edu Pascual ens ha descobert a La Ciutat amb Mònica Günther un restaurant de cuina cajún, del sud dels Estats Units, que ha obert recentment a Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

On menjar cocido maragato a Barcelona?

El cocido maragato és un plat originari de Lleó que menjaven els traginers que antigament recorrien durant kilòmetres els camins de les fredes terres d’Astorga. A Barcelona es pot menjar en un restaurant que es diu Can Cuxart i que avui ens ha descobert l’Edu Pascual.