Temas

garrigues

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, que ens parla de la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal en el qual ens presenta la bruixa Margarida Brugall de la Vall Fosca. Parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les Borges Blanques torna a ser la capital de l'oli amb la celebració de la 59a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Les Borges Blanques celebra aquest cap de setmana la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que combinarà la modalitat presencial amb el format telemàtic, iniciat l'any passat i que va tenir una bona acollida per part dels expositors i dels visitants virtuals. En parlem a La Ciutat Lleida amb Núria Palau, alcaldessa de les Borges Blanques i presidenta del Patronat Fira de les Garrigues.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 02/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El president de la DOP Garrigues Enric Dalmau ens comenta les previsions de collita d'olives i producció d'oli d'oliva que hi haurà enguany, similars a les de l'any passat, en una temporada marcada per la falta de precipitacions. El fotògraf Toni Prim ens parla sobre la nova exposició que inaugurarà divendres a la llibreria la irreductible de Lleida, amb una desena d'imatges de la fàbrica Cal Trepat de Tàrrega. En l'espai de cuina i gastronomia Gabriel Jové ens parla dels moniatos i les diverses aplicacions que li podem donar a la cuina. Agenda cultural.

Divendres

La Ciutat Lleida 17/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Avui el programa es trasllada fins a la 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues a les Borges Blanques. Parlem amb representants de les cooperatives Sant Isidre de les Borges, de Vinaixa i d'Arbeca. També ens acompanya el president de la DOP Les Garrigues i parlem d'oli i oleoturisme. Entrevista amb l'alcalde de les Borges Blanques i agenda del cap de setmana.

Dimecres

La Ciutat Lleida 23/10/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem dels efectes de la llevantada a les comarques del Pla d'Urgell i les Garrigues, ens ho explica l'alcalde de Vinaixa i escoltem també l'alcaldessa de l'Albi. Remeis naturals amb Albert Rami i parlem dels actes del Dia de la Seu Vella amb Joan Ramon González.

Dimarts 15/01/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Enric Mir que ens parla de la 56a Fira de l'Oli i les Garrigues. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i actualitat de Lleida i comarques.