Temas

gabriel jové

Dimarts

La Ciutat Lleida 31/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat política, noves tecnologies amb David Casero i menú de Castanyada amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Raül Viladrich sobre la vaga d'examinadors d'autoescoles. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 17/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Jordi Bacaria sobre la impantació de l'ecommerce en petits establiments de Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 10/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Alejandro Rusiñol, de Tribunal Médico sobre pensions d'incapacitació, noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dijous

La Ciutat Lleida 05/10/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la nova exposició que acull Caixaforum Lleida sobre pintura flamenca i holandesa. Cuina amb Gabriel Jové i Francesc Molins i més gastronomia amb Toni Lozano.

Dimarts

La Ciutat Lleida 26/09/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista sobre la Fira agrària de Sant Miquel i Eurofruit amb Oriol Oró. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové i Marc Lorés.

Dimarts

La Ciutat Lleida 19/09/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre la jornada de tècnics tributaris a Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 26/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Excursió pels ponts de Lleida amb Joan Ramon González, cuina amb Gabriel Jové i actualitat del dia.

Dimecres

La Ciutat Lleida 19/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem sobre el Festival Esbaiola't amb Carles Pijoan, codirector artístic. Llibres de viatges amb Marta Planes i cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 12/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Lluís Agea, codirector del Festival Paupaterres de Tàrrega. Coneixem la plaça de la Pau de Lleida amb en Joan Ramon González i cuina amb Gabriel Jové.