Temas

gabriel jové

Dimarts

La Ciutat Lleida 30/01/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Bloc econòmic amb els vols comercials de l'aeroport de La Seu d'Urgell-Andorra, noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 16/01/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Marc Banzo, tercera generació al capdavant de l'empresa Hubelsa. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 09/01/18

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç temporada Nadal al Pirineu de Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 19/12/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Maria Forné, cap de llista de JxC a Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 12/12/17

La Ciutat Lleida, Núria Mora. Diari de Campanya amb la cap de llista de la CUP per Lleida, Mireia Boya. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 05/12/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista sobre la campanya de recollida de joguines que organitza Creu Roja Joventut Lleida. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 28/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat sobre el cas Sixena. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 21/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Ramon Ferrando sobre el Congrés de Fires de Catalunya que es celebra a les Borges Blanques. Noves tecnologies amb David Casero i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 14/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Antoni Marrades, gerent del Grup Marrades i botigues Jar Toys. David Casero ens explica en què consisteix el Black Friday i cuina amb Gabriel Jové.

Dimarts

La Ciutat Lleida 07/11/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Cuina amb Gabriel Jové, noves tecnologies amb DAvid Casero i actualitat del dia.