Temas

gabriel jové

Dimecres

La Ciutat Lleida 05/07/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Maria Rosa Eritja sobre el comerç a Lleida i l'inici de les rebaixes. Recomanacions literàries amb Marta Planes i cuina amb Gabriel Jové

Dimecres

La Ciutat Lleida 28/06/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Coneixem els equipaments i edificis que hi ha a la Rambla Ferran, Avinguda Sant Francesc de Lleida amb Joan Ramon González, seguim amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové,

Dimecres

La Ciutat Lleida 31/05/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb la Laura i la Sílvia de Creu Roja Joventut sobre el Game Rock. Ens acompanya Joan Ramon González parlant avui de la Rambla Ferran de Lleida, els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové i Gonzalo Ferreruela.

Dimecres

La Ciutat Lleida 24/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del 38è Aplec del Caragol amb el vicepresident de la Fecoll Ferran Perdrix. Seguim amb recomanacions literàries de Marta Planes, els professionals de 9Grup i acabem parlant de cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 17/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç 2016 del Bus de la Salut. Coneixem el carrer Francesc Macià de Lleida amb en Joan Ramon González. Les ofertes de primavera de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 03/05/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Fira UdL Treball amb el seu coordinador Fernando Guirado. Coneixem Lleida amb Joan Ramon González. Parlem amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 26/04/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem amb Paco Mir sobre l'espectacle Hits del Tricicle. Llibres amb Marta Planes, parlem amb els professionals de 9Grup i cuina amb Gabriel Jové.

Divendres

La Ciutat Lleida 21/04/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Avui parlem amb David Marin, que presenta la seva última novel·la "Ciutat fantasma". També ens acompanya David Prenafeta, un dels autors de "Lo Diccionari" i Jaume Graus, editor de Fonoll. Amb Gabriel Jové parlem de llibres gastronòmics i de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d'Alfarràs, amb l'alcalde Kleber Esteve.

Dimecres

La Ciutat Lleida 05/04/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del primer festival de novel·la negra Les Borges Negres. Carrers de Lleida amb Joan Ramon González, la botiga online de 9Grup i cuina prehistòrica amb Gabriel Jové.

Dimecres

La Ciutat Lleida 15/03/17

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem del nou porc 100% criat a Lleida de Plusfresc. Carrers de Lleida amb Joan Ramon González i cuina amb Gabriel Jové.