Temas

fira oli

ECONOMIA

La Fira de l'Oli de les Garrigues tanca una edició de rècord i arriba als 3 MEUR d'impacte econòmic

La Fira de l'Oli de les Garrigues de les Borges Blanques ha tancat aquest diumenge la seva edició "més potent" celebrada fins la data, pel que fa a visitants, vendes i contactes professionals. Així ho ha explicat l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, que ha anunciat que la 60a edició del certamen ha generat un impacte econòmic d'uns 3 milions d'euros. De fet, el sector oleícola ha superat les expectatives previstes i alguns productors fins i tot han doblat les vendes d'oli respecte edicions anteriors. El certamen, que s'ha celebrat entre el 20 i el 22 de gener a les Borges Blanques, ha comptat amb una setantena d'actes, entre els quals 44 mostres gastronòmiques, i prop d'un centenar d'expositors d'oli i productors de proximitat.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 19/01/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. El naturòpata Albert Rami dona resposta als dubtes i les consultes que ens feu arribar. Parlem amb l'alcaldessa de les Borges Blanques Núria Palau sobre la 60a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que es celebra aquest cap de setmana i als petits plaers, amb la Marta Romera parlem sobre alimentació i embaràs.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Més d'una setantena d'activitats, plena ocupació i sis estrelles Michelin es reuneixen aquest cap de setmana a la 60a Fira de l'Oli de les Borges

La Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues de les Borges Blanques celebra aquest cap de setmana la 60a edició. Ho fa amb plena normalitat després de dos anys adaptant-se a les restriccions, amb plena ocupació i amb un ventall de propostes que reunirà fins a 6 estrelles Michelin i grans restauradors del territori, a més de dos actes institucionals de reconeixement i homenatge a totes aquelles persones que al llarg dels anys han participat en el desenvolupament de la Fira. A La Ciutat Lleida en parlem amb l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/01/22

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, que ens parla de la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Espai de patrimoni amb Jesús Brufal en el qual ens presenta la bruixa Margarida Brugall de la Vall Fosca. Parlem de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Les Borges Blanques torna a ser la capital de l'oli amb la celebració de la 59a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Les Borges Blanques celebra aquest cap de setmana la 59a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que combinarà la modalitat presencial amb el format telemàtic, iniciat l'any passat i que va tenir una bona acollida per part dels expositors i dels visitants virtuals. En parlem a La Ciutat Lleida amb Núria Palau, alcaldessa de les Borges Blanques i presidenta del Patronat Fira de les Garrigues.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 18/11/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb l'alcalde de Maials David Massot que ens parla de les novetats que presenta enguany la 24a edició de la Fira de l'Oli Verd que es celebra aquest cap de setmana. Els petits plaers, amb la dietista Marta Romera que avui ens fa reflexionar sobre els prejudicis que sovint tenim sobre les persones en funció del cos que tenen. Actualitat audiovisual amb Miki de Santiago.

Divendres

La Ciutat Lleida 17/01/20

Podcast complet de La Ciutat Lleida amb Núria Mora. Avui el programa es trasllada fins a la 57a edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues a les Borges Blanques. Parlem amb representants de les cooperatives Sant Isidre de les Borges, de Vinaixa i d'Arbeca. També ens acompanya el president de la DOP Les Garrigues i parlem d'oli i oleoturisme. Entrevista amb l'alcalde de les Borges Blanques i agenda del cap de setmana.

Dimarts 15/01/19

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Enric Mir que ens parla de la 56a Fira de l'Oli i les Garrigues. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i actualitat de Lleida i comarques.

Dimarts

La Ciutat Lleida 12/01/16

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Fira de l'Oli de les Borges Blanques amb l'alcalde Enric Mir. Consells naturals amb Albert Rami i tecnologia amb David Casero