Temas

Fado

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 20/10/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevistem Carolina Blàvia, directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida i a la Seu d'Urgell des d'aquest dijous i fins al 29 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i els Petits plaers amb la dietista intregativa Marta Romera i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

La cultura portuguesa torna a les terres de Lleida de la mà de l'Interfado

Des d'aquest dijous i fins al 29 d'octubre les comarques de Lleida acolliran la cultura portuguesa de la mà de l'11a edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya, l'Interfado, organitzat per la Fundació Orfeó Lleidatà. A La Ciutat Lleida en parlem amb la seva directora artística, Carolina Blàvia, que ens explica els concerts que hi ha previstos a Lleida i a la Seu d'Urgell, i les activitats paral·leles que acull el certamen durant aquests dies.

Más de uno ourense

María do Ceo no Festival SOS Ucraína do 29 de Abri

A fadista galega María do Ceo será unha das participantes no Festival Solidario SOS Ucraína que terá lugar no Auditorio Municipal o 29 de este mes. María falou en Más de Uno Ourense tamén sobre o seu próximo disco (leva 16) con textos en galego e que levará por título Galicia Nai

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 13/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Carolina Blàvia directora artística del Festival Internacional de Fado de Catalunya que es celebra a Lleida del 14 al 23 d'octubre. Remeis naturals amb el naturòpata Albert Rami i recomanacions literàries de la Marta Planes. Agenda cultural.