Temas

EUGENI OSACAR

DIA DEL ESPECTADOR

Saben aquell....

Con Eugeni Osàcar paseamos por Barcelona a través de los escenarios de película que aparecen en 'Saben aquell', la última cinta de David Trueba sobre la vida del gran humorista Eugenio. Una película que ha conseguido triunfar en los Premios Gaudí y que le ha supuesto el Goya a 'Mejor actor' a David Verdaguer.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Barcelona, escenari de Killing Eve

A La Ciutat amb Mònica Günther, Eugeni Osàcar ens parla de la sèrie de moda: Killing Eve, a la qual hi surt Barcelona en diverses ocasions i una de les seves protagonistas viu a la Plaça Lesseps.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Cinema sud-coreà rodat a Barcelona

A La Ciutat amb Mònica Günther, Eugeni Osácar ens parla de sèries i pel·lícules sudcoreanes que han estat rodades a Barcelona. Parlem de “The K2” i de “My wife got married”.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Seguint les passes de Salvador Puig Antich a Barcelona

A La Ciutat amb Mònica Günther, Eugeni Osàcar ens fa un recorregut per les localitzacions de Barcelona on es va rodar la pel·lícula “Salvador”, que a més coincideixen amb els indrets reals on van passar els fets de la història de Puig Antich.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Barcelona, escenari de la sèrie Blindspot

En l’espai d’Històries de Barcelona avui ens visita Eugeni Osàcar per parlar-nos de com surt reflectida la capital catalana en dos capítols de l’exitosa sèrie Blindspot.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Seguint les passes d’Anacleto i Superlópez per Barcelona

Eugeni Osàcar, l’expert en turisme i cinema de La Ciutat, parla sobre els llocs de Barcelona que van servir d’escenari en el rodatge de dues pel·lícules relacionades amb el món del còmic: “Anacleto, agente secreto” i “Superlópez”.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Seguim les passes de Sean Penn a Barcelona

Avui a La Ciutat de Mònica Günther hem parlat amb un dels nostres experts en Barcelona, Eugeni Osácar, que ens ha proposat una ruta per visitar els escenaris on es va rodar a Barcelona la pel·lícula The Gunman, protagonitzada per Sean Penn, Javier Bardem i Idris Elba.