Temas

EUGENI OSACAR

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

Joan Gaspart; actor amb Jack Nicholson i Elena Schneider a ‘El Reportero’ ?

L’Eugeni Osàcar ens ha explicat que l’expresident del Barça i actual president del Gremi d’Hotels Joan Gaspart va fer un cameo a la pel·lícula que té algunes escenes rodades a Barcelona. El director italià Michaelangelo Antonioni era un enamorat de Barcelona i a ‘El Reportero’ utilitza com a escenaris La Pedrera, El Passeig de Gràcia i La Rambla.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

El dia que John Wayne va trepitjar Barcelona

Mònica Günther parla amb Eugeni Osácar a La Ciutat sobre el rodatge de Circus World, la pel·lícula de John Wayne que es va rodar en part a Barcelona l’any 1963.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Com va ser el rodatge de la pel·lícula “El Perfum” a Barcelona?

En l’espai Històries de Barcelona, que La Ciutat fa amb la col·laboració de diversos experts, el professor del CETT Eugeni Osácar ha repassat anècdotes i històries relacionades amb el rodatge de la pel·lícula “El Perfum” que es va fer a Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Seguint les passes de les estrelles de Hollywood per Barcelona

Hi ha moltes maneres de veure la ciutat de Barcelona, i avui volem veure-la a través de la gran pantalla, a través de l’objectiu de les càmeres de grans cineastes com Woody Allen, Michelangelo Antonioni, J.A Bayona o Almodóvar... i seguir les passes per Barcleona de grans estrelles de Hollywood com Julianne Moore, Scarlett Johanson, Sean Penn, Jack Nickolson, Peter Sellers o Ava Gardner. Tots ells han passat per la capital catalana per participar del rodatge d’alguna pel·lícula, i és que son moltíssims els films que s’han rodat a Barcelona. En parlem amb Eugeni Osácar, professor especialista en màrketing i turisme, i especialitzat en turisme cinematogràfic.