Temas

Estrella Michelin

Máis de Un Pontevedra

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Alberto González Prelcic

A vieira galega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade da vieira de Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Alberto González Prelcic desde o restaurante "Silabario" con Estrella Michelín en Vigo.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 10/02/2023

Abrimos o programa coa actualidade do día e conversamos co cociñeiro Alberto González para aprender a cociñar a Vieira de Cambados. Buscamos a previsión metereolóxica para esta fin de semana e, ademais, como cada venres, convertemos a radio nun conto en compañía de Carmen Quinteiro. Completamos o programa marcando axenda cultural, de ocio e festiva.

programa 69 - temporada 2022-2023

Más de Uno Valdepeñas

Vuelve el fútbol sala y el fútbol once, pero también el humor y además tenemos un nuevo reconocimiento a la cocina de José Antonio Medina, Estrella Michelín y chef del restaurante "Coto de Quevedo".

CON JUAN IGNACIO LÓPEZ

Más de Uno Jerez 24/11/2022

Escucha la edición de este jueves 24 de noviembre de Más de Uno Jerez, con Juan Ignacio López

MAGAZINE LOCAL

Más de Uno Granada 23/11/2022

Fernando Arjona Jiménez, chef del restaurante La Finca, del complejo hotelero La Bobadilla (Loja) ha conseguido la primera estrella Michelin en nuestra provincia. El cocinero, natural de Archidona, ha explicado en Más de Uno Granada que cuando conoció la noticia anoche, optó por no llamar a nadie de su familia debido a la "gran emoción" del momento.