Temas

empresarias

EMPRESAS

Blanca Torrent ha sido elegida como una de "Las Top 100 Mujeres Líderes en España"

La directora general de Aceitunas Torrent, Blanca Torrent, ha sido elegida como una de ‘Las Top 100 Mujeres Líderes en España’: la prestigiosa lista que reconoce el potencial femenino tanto nacional como internacional, y a las mujeres más relevantes del mundo de la política, la empresa, la cultura, la ciencia, el deporte o el tercer sector de todo el país.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 23/01/2024

Abrimos o programa coa actualidade desta xornada de martes e conversando coa nova alcaldesa de Silleda, a socialista Paula Fernández Pena. Buscamos e previsión metereolóxica para as vindeiras horas e mantemos un encontro con mulleres empresarias da provincia de Pontevedra. Ademais, completamos o programa coas mellores recomendacións literarias desde a Librería Cronopios.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Talent Femení comença el 2024 amb nous reptes en el món empresarial i professional femení

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Susana Villagrasa, presidenta de l'Associació empresarial Talent Femení. Fem balanç del 2023, un any amb nova seu a Sant Pere de Ribes i un any de creixement de sòcies i nous perfils i creixement empresarial, a punt per encarar el 2024 amb diversos reptes i una agenda carregada d'activitats, entre les quals destaca el creuer d'apoderament i lideratge pel Mediterrani que faran del 28 al 31 de maig.

PROGRAMA COMPLETO

Más de Uno Pontevedra 28/12/2023

Abrimos o programa coas novas do día e conversando co alcalde de Pontevedra, Miguel Anxo Fernández Lores. Buscamos a previsión metereolóxica e, como cada xoves, recibimos a visita de Rodrigo Cota. Ademais, tomamos a última antes de marchar: tres mulleres empresarias de diferentes sectores son hoxe as nosas convidadas.

La última y nos vamos

Empresarias que toman las riendas de sus proyectos y tejen redes

Hoy tomamos la última con tres mujeres empresarias que nos hablan de sus proyectos y de la realidad diaria liderando sus propios negocios. Marta Blanco de Galáurea es la anfitriona de esta cita con dos invitadas más: Iria Viñas y María Buceta.

Máis de Un Pontevedra

Buscar o benestar no noso lugar de traballo é posible

En compañía de Ana Santos, concedemos protagonismo ao colectivo pontevedrés "De Vella a Bella" para coñecer os intereses e preocupacións das persoas +60 da nosa cidade. Hoxe coñecemos a mulleres de lugares diferentes e que falan idiomas diferentes pero que están conectadas grazas á arte e á convivencia en Anceu (Pontecaldelas). Visítanos África Rodríguez, responsable de “Anceu Coliving”, Alcira Mera, veciña de Ponte Caldelas e usuaria de Anceu; e Reni Horvath, unha das mulleres estranxeiras que está compartindo o seu proxecto empresarial en Anceu: “Balance&Core”.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

La Ciutat Lleida 17/10/2023

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Laia Rogel, presidenta de l'Associació Empresarial Ap!Lleida que ens parla del lliurament de la 15a edició dels Premis que es farà aquest dijous a la Seu Vella. Seguim amb el professor de música Jordi Cano i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

Ap!Lleida, 15 anys premiant el talent de les empresàries i professionals lleidatanes

La Seu Vella de Lleida acollirà aquest dijous al vespre la gala de lliurament de la 15a edició dels Premis Ap!Lleida, que atorga l'Associació d'Empresàries de Lleida Ap!Lleida. A La Ciutat Lleida n'hem estat parlant amb la seva presidenta, Laia Rogel, que ens comenta una de les principals novetats d'aquest any, la reformulació dels premis amb set categories i set professionals reconegudes, a més de fer balanç d'aquests 15 anys de feina de l'Associació i de reconeixements.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

Congrés CREA, punt de trobada i espai d'inspiració per a les professionals del Gran Penedès

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Amèlia Maestre, adjunta a direcció de la Federació Empresarial del Gran Penedès i coordinadora del Congrés CREA, que aquest divendres celebra la 9a edició a l'auditori Neàpolis. Un Congrés que coincideix amb el 15è aniversari de Dones d'Empresa, i que aquest any proposa diverses taules temàtiques que s'iniciaran amb la ponència de Neema Nelly, economista i experta en intel·ligència artificial.