Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Dijous Paella

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LES HISTÒRIES DE LA VIDA

    La Brúixola 16/01/2020

    Avui hem celebrat el dia de la croqueta i ho hem fet amb l'audiència i amb la Mònica Günther. Amb tot, hem berenat amb Godoy, que presenta el seu espectacle 'Godoy 1941'. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia. I hem debatut sobre l'actualitat amb els diputats i les diputades del Parlament.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LES HISTÒRIES DE LA VIDA

    La Brúixola 19/12/2019

    Avui hem tingut un programa molt mariner. Hem rebut per a berenar l'Anna Rosa Cisquella, que és la productora executiva de Dagoll Dagom. La companyia catalana torna al Poliorama de Barcelona a fer Maremar. A més, hem parlat de Titanic, avui que se celebren 22 anys de la seva estrena. Hem preguntat a l'audiència per històries al voltant del mar i hem fet tertúlia política per rematar aquest bulevard d'actualitat diari.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

    Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Així és 'Thanksgiving day': Eat, drink and be thankful

    Avui hem donat les gràcies des del programa de la mateixa manera que ho estan fent als Estats Units, on és festiu nacional. Allà celebren Thanksgiving, un dia que serveix per donar les gràcies per la collita de l'any. Ens ho ha explicat l'Andrea Abelló, que és la propietària de les dues botigues que hi ha a Barcelona de 'Taste of America'.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LES HISTÒRIES DE LA VIDA

    La Brúixola 21/22/2019

    Avui ha vingut a berenar al programa la cantautora Marina Rosell, que ens ha portat el seu nou disc 'Canta Moustaki y Canciones De La Resistencia'. Aquest 21 de novembre és el Dia Mundial de la Televisió i l'hem celebrat amb l'audiència i amb la Mònica Günther, que ens ha parlat de programes de cuina a la petita pantalla. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia i hem comentat algunes de les dades destacades d'aquest dijous amb els diputats i les diputades del Parlament en temps de debat.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    LES HISTÒRIES DE LA VIDA

    La Brúixola 14/11/2019

    Avui hem dedicat el programa a Itàlia, perquè ens ha visitat l'escriptora Carla Montero, que presenta el seu llibre 'El jardín de las mujeres Verelli' (Plaza & Janés). En ell explica una història a cavall entre Gènova i Barcelona. Des de la capital catalana però a Bolonya hi va viatjar fa uns anys la Mònica Günther, i allà va aprendre a fer dolços boníssims que ha explicat avui. Hem parlat amb el protagonista del dia, el poeta Joan Margarit i hem fet tertúlia política amb les diputades i els diputats del Parlament.

  • La Brúixola amb Robert Calvo

    DIJOUS, PAELLA

    Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

    Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!