Temas

Dijous Paella

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 05/03/2020

Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

DIJOUS, PAELLA

Barcelona transforma el Passeig de Gràcia en una avinguda gourmet

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a #LaBrúixola a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Una de les que està per arribar és la transformació, per uns dies, del Passeig de Gràcia de Barcelona en una avinguda de la gastronomia, on es podran degustar els plats dels millors xefs de tota Espanya a un preu econòmic. Hem parlat amb un d'aquests professionals dels fogons.

DIJOUS, PAELLA

La Xina i el Japó tenen una gastronomia enorme i desconeguda

La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per portar-nos el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un arròs tres delícies perquè hem viatjat fins la Xina per descobrir una nova publicació de gran format que ens ajuda a descobrir el gran ventall gastronòmic d'aquell país. A més, també ens acostem al Japó a través del menjar i del còmic.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 27/02/2020

Avui hem explicat que fa 104 anys s'inaugurava la plaça de toros Monumental a Barcelona i hem recordat que fa 10 anys que l'espectacle amb els toros a la plaça està prohibit. Per això hem preguntat a l'audiència si s'hauria de vetar alguna cosa més. Amb tot, ens ha visitat per a berenar l'exconseller Santi Vila i també ho ha fet la Mònica Günther per portar-nos cuina del Japó i de la Xina. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament.

DIJOUS, PAELLA

Fer croquetes és un art que requereix concentració

Avui ha tornat a l'estudi de La Brúixola la Mònica Günther amb les sobres de la paella d'aquest dijous. I amb aquestes sobres, hem fet unes croquetes. Ens han ajudat els experts, els mestres croquetaires, que ja no només en fan de salades, sinó també de dolces!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 16/01/2020

Avui hem celebrat el dia de la croqueta i ho hem fet amb l'audiència i amb la Mònica Günther. Amb tot, hem berenat amb Godoy, que presenta el seu espectacle 'Godoy 1941'. La Laura Pons i en Gerard Sanz ens han explicat les notícies del dia. I hem debatut sobre l'actualitat amb els diputats i les diputades del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 19/12/2019

Avui hem tingut un programa molt mariner. Hem rebut per a berenar l'Anna Rosa Cisquella, que és la productora executiva de Dagoll Dagom. La companyia catalana torna al Poliorama de Barcelona a fer Maremar. A més, hem parlat de Titanic, avui que se celebren 22 anys de la seva estrena. Hem preguntat a l'audiència per històries al voltant del mar i hem fet tertúlia política per rematar aquest bulevard d'actualitat diari.

DIJOUS, PAELLA

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

Així és 'Thanksgiving day': Eat, drink and be thankful

Avui hem donat les gràcies des del programa de la mateixa manera que ho estan fent als Estats Units, on és festiu nacional. Allà celebren Thanksgiving, un dia que serveix per donar les gràcies per la collita de l'any. Ens ho ha explicat l'Andrea Abelló, que és la propietària de les dues botigues que hi ha a Barcelona de 'Taste of America'.