Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

Dijous Paella

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  La verdura es pot disfressar i així, s'empassa millor

  Avui la Mònica Günther s'ha proposat que el Robert Calvo faci el favor de menjar verdura, perquè estem en la setmana vegetariana arreu del món. I potser ho aconseguirà, perquè li ha proposat unes receptes on 'maquilla' les verdures d'una manera senzilla. Ella se les sap totes!

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Confirmat: el cacau és afrodisíac i és bo pel colesterol

  La Mònica Günther ens ha portat una recepta per fer amb cacau, que és l'aliment protagonista del 'Dijous, paella' d'aquesta setmana. Hem entrevistat el Doctor Ramon Estruch, de l'Hospital Clínic, que és expert en la matèria i que ens ha confirmat algunes sospites (positives) sobre el cacau i ens ha desmentit tots aquells mites infundats.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/09/2019

  Avui hem berenat amb Fernando Trías de Bes i Tomás Navarro, que ens han presentat el seu llibre 'Yo soy así', que ens retrata els diferents perfils socials que tenim al voltant. A més, com cada dijous, Mònica Günther ens ha portat la gastronomia al 'Dijous, paella'. Hem viatjat fins a Veneçuela per saber com es fan les 'arepas'. Al tram final del programa hem fet tertúlia política amb les diferents formacions del Parlament. Tot això mentre ens hem fixat en les darreres dades sobre l'absentisme laboral.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

  La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/09/2019

  Avui han vingut a berenar amb nosaltres l'actor Adrián Lastra i la dramaturga catalana Marta Buchaca. Ella és la creadora de l'obra de teatre 'Litus', que dóna nom a la darrera pel·lícula de Dani de la Orden. A més, també ha vingut la Mònica Günther amb el seu 'Dijous, paella'. Hem parlat amb els viticultors del Penedès, que estan en peu de guerra pel preu que els paguen pel raïm. I també hem posat el focus sobre les darreres dades sobre el càncer que hem conegut aquest dijous. Amb la Laura Pons hem repassat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  El millor 'cochifrito' d'Espanya està a Segovia

  Aquesta temporada torna a 'La Brúixola' la gran Mònica Günther, que és la dona que més sap de cuina de tot Onda Cero Catalunya. Per això, continua amb la seva cita els dijous, perquè aquest dia de la setmana hi ha paella a tot Catalunya. Hem agafat la lletra de la cançó 'Con las manos en la masa' i l'hem començat a desgranar. Avui hem descobert, gràcies a la Mònica, què és, com s'elabora i on es fa el 'cochifrito'.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  DIJOUS, PAELLA

  Avui, al 'Dijous, paella'... parlem de paella!

  Com a colofó de la temporada, la Mònica Günther ha fet el què teniem pendent des del setembre passat: parlar de paella en dijous, que és quan se servei aquest plat als restaurants catalans. Aquest fet, ha donat nom a aquesta secció aquesta temporada. Una temporada que rubriquem amb un home que es dedica a exportar la paella valenciana al món sencer.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/07/2019

  Avui hem preguntat al personal sobre les manies i rareses, després de veure la model Naomi Campbell desinfectar tot el seu seient en un avió. Hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. La Mònica Günther ha tancat la temporada del 'Dijous, paella'... parlant de paella! Per fi! Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem fet debat amb els diputats i les diputades del Parlament.