Temas

CONSELL MINISTRES

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 15/03/19

El consell de Ministres ha aprovat impugnar davant el Tribunal Constitucional la creació al Parlament de Catalunya de la comissió d’investigació sobre la monarquia. Ciutadans denuncia al president Quim Torra a la Fiscalia per desobediència greu i per un presumpte delicte electoral, després de no haver complert amb l'ordre de la junta Electoral de retirar llaços i estelades dels edificis públics. I també hem explicat que les defenses dels encausats al judici del procés reclamen que es puguin exhibir vídeos mentre es fan els interrogatoris a guàrdies civils.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 20/12/2018

Jordi Turull, Jordi Sánchez, Quim Forn i Josep Rull abandonen la vaga de fam en considerar que ja han assolit els seus objectius. Tot plegat a les portes de la trobada entre Quim Torra i Pedro Sánchez aquesta tarda al Palau de Pedralbes i de la celebració demà a Barcelona del Consell de Ministres. També hem explicat que el govern ha anunciat la creació de 750 places de mossos i 250 de bombers al marge dels pressupostos.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 19/12/2018

Quim Torra i Pedro Sánchez es reuniran demà a les 6 de la tarda al Palau de Pedralbes. Tot plegat hores abans del consell de ministres a la Llotja de Mar de Barcelona. També hem explicat que SCC i Advocats Catalans per la Constitució han presentat una denuncia davant del Tribunal de Comptes contra l’ex president Carles Puigdemont i els seus ex consellers per les despeses que va ocasionar la organització del referèndum de l’1 d’octubre

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 17/12/18

El Suprem ha rebaixat les condemnes d’inhabilitació per a càrrec públic per Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau imposades pel Tribunal superior de Justícia de Catalunya pel 9 de novembre... Una decisió que tot just arriba en l’inici d’una setmana molt tensa amb l’inici del judici del procés i les mobilitzacions que l’independentisme prepara per rebre el govern d’Espanya.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 14/12/18

El govern català estudia reunió de Quim Torra a Pedro Sánchez però reclama que es pugui abordar l’autodeterminació a fons.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 13/12/2018

El govern assegura que garantirà tant els drets de reunió del consell de ministres com el dels manifestants el proper 21 de desembre. A tot això, els CDR ja han convocat aquell dia a manifestar-se davant la Llotja de Mar des de primera hora del matí. I també hem explicat que el Tribunal Constitucional manté la suspensió com a diputats tant de l’ex president Carles Puigdemont com de la resta d’ex membres del govern que estan en presó preventiva.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 11/12/18

El govern català qualifica de correcte l’actuació dels mossos d’aquest cap de setmana i ha criticat les cartes enviades per Moncloa en què se l’acusa de deixa de funcions

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies migdia 26/10/2018

El consell de ministres decideix portar al TC la resolució del Parlament contrària al Rei Felip Sisè malgrat que el Consell d’Estat ho ha desaconsellat.

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 08/06/2018

Quim Torra inicia la ronda de contactes amb els grups parlamentaris reunint-se amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. A tot això, a Madrid, primera reunió del consell de ministres amb la mirada posada en Catalunya. I també hem explicat avui que el jutge envia a presó preventiva sense fiança al presumpte autor de la mort a Vilanova de la nena de 13 anys

LES NOTÍCIES DE CATALUNYA A ONDA CERO

Notícies Migdia 09/05/2018

El consell de ministre dona llum verda a presentar un recurs contra la llei de la presidència...un recurs que el Tribunal Constitucional podria admetre a tràmit en les properes hores, el que suposaria la suspensió automàtica de la norma. També hem estat pendents avui del Tribunal Suprem. La sala d’apel·lacions de l'alt tribunal estudia avui els recursos presentats per Jordi Turull, Josep Rull, Carme Forcadell, Dolors Bassa i Raül Romeva contra els seus empresonaments