Temas

botiga

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com nos presenta el CASUTERA! Sabes ya lo que es?

Raul Carda nos presenta una receta espanyola que triunfó hace siglos en Japón, el bizcocho, solo que allí lo llaman CASUTERA. No te pierdas esta y muchas más curiosidades sobre gastronomía nipona que nos presentan nuestros amigos de Japonshop.com

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens proposa un menú deliciós per endur-nos a la feina, pel dia que no ens hagi donat temps a cuinar a casa o no vulguem baixar a cap restaurant, i a més amb productes 100% japonesos. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens presenta les seves recomanacions per a sobreviure a un dia de platja o piscina, estar ben hidratats i alimentats! Però, quins productes haurà escollit dels que Japonshop.com porta directament des del Japó? No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens porta nous sabors, com un refresc amb sabor a caramel de nata i maduixa, uns dolços de tomàquet i cirera, uns fideus udon amb muchi i per acabar un snak de Dorameon. No et deixis res per tastar!

DIJOUS, PAELLA

El 'Super Friki Market' ens porta Japó, la Xina i els Estats Units a Barcelona

Avui la Mònica Günther ens ha portat fora de l'estudi de ràdio. Hem anat fins les Galeries Maldà de Barcelona, on des de fa un temps s'ha revitalitzat l'espai amb diferents botigues temàtiques sobre el món friki. Nosaltres ens hem passejat pel 'Super Friki Market', que té des de galetes de Schin chan, passsant per mantega de cacauet americana i també la beguda favorita de Harry Potter.