Temas

Begoña del Pueyo

HABLA, PUEBLO, HABLA

L'audiència de #LaBrúixola posa en valor el bo i millor de Madrid

Avui hem preguntat a l'audiència del programa què és allò que els agrada més de Madrid. I hem tingut respostes per a tots els gustos. Amb tot, la companya de JELO Begoña del Pueyo, una gata, gata, nascuda al barri de Salamanca, trenca una llança a favor del famós 'bocadillo de calamares'.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO

Quines característiques tenen les persones d'èxit?

Carles Lamelo parla amb Begoña del Pueyo que ens presenta "Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan" Com comencem a fixar-nos en les característiques no només en l'entorn de feina, sinó també en les seves vides privades, aficions, rituals, hàbits, etc.

NITS DE RÀDIO, AMB CARLES LAMELO I DAVID CERVELLO

NITS DE RÀDIO 11/12/2019

Carles Lamelo parla amb Begoña del Pueyo que ens presenta "Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan" Com comencem a fixar-nos en les característiques no només en l'entorn de feina, sinó també en les seves vides privades, aficions, rituals, hàbits, etc. Oriol Lugo i Ana Farré, psicòlegs, ens parlen dels sopars en familia que estem apunt de viure, com fer front als àpats nadalencs David Morales ens parla de la importància de les vacunes tot parlant amb Antoni Trilla, Cap del Servei de Medicina Preventiva i epidmiologia de l'hospital clínic i membre junta col·legi de metges de Barcelona

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

Quins hàbits tenen en comú les persones que triomfen?

De vegades hi ha gent que té tant d’èxit que podria semblar que no són humans, gent que arriba al més alt de les seves carreres professionals, gent triomfadora. Avui parlarem de com son els hàbits quotidians d’aquestes persones amb Begoña del Pueyo, autora del llibre: “Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan”.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/11/2019

Avui s'ha quedat a berenar al programa la Begoña del Pueyo, coordinadora de #JELO que ara ens presenta el seu llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). A més, com que és dijous, ha vingut la Mònica Günther i la seva paella, que han arribat amb una sorpresa musical. Hem parlat de l'actualitat amb els responsables del Zoo de Barcelona i amb la resta de protagonises del dia. Les notícies han arribat amb Gabriel Figueredo i José Agustín Gómez.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

La perseverança i la bona gestió del temps són clau per triomfar a la vida

Avui s'ha quedat a berenar a la ràdio una dona que s'hi passa el dia sencer! És la Begoña del Pueyo, coordinadora #JELO aquí, a Onda Cero. Ella ens ha vingut a parlar del talent, que és la base del seu nou llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). Amb ella hem parlat de les tipologies de persona que descriu en aquest assaig únic.