Temas

barcelona comerç

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/05/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb l'expert en lideratge polític, Euprepio Padula, que ens ha descobert els secrets per liderar grups. També hem parlat de la situació del sector de l'automòbil a Catalunya amb Josep Nadal, project manager del clúster de la CIAC. També el president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, ens ha valorat la iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per ajudar als comerços de la ciutat.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

S’han de liberalitzar els horaris comercials?

Ahir va ser el primer diumenge de rebaixes i les botigues van obrir. Avui a La Ciutat amb Mònica Günther en parlem amb Joan Guillén, president del Consell de Gremis de comerç, serveis i turisme i també amb el president de Barcelona Comerç, Salvador Vendrell. A més, entrevistem a Albert Recio, vicepresident de la Feredació d’associacions de veïns, la FAVB per conèixer la realitat del sector i què demanen a les administracions.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

La preocupació dels botiguers de Barcelona

El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, ha explicat al programa La Ciutat amb Mònica Günther la preocupació que tenen els comerciants de cara el 21D. En aquest sentit, ha demanat a la classe política que estigui a l’alçada i garanteixi la tranquil·litat als carrers en un dia tan important per les compres nadalenques.

ELS EXPERTS D'ONDA CERO CATALUNYA

Quines seran les tendències de l'estiu?

A La Brúixola amb Robert Calvo repassem les tendències de compra d'aquest estiu amb Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç.