Temas

autoajuda

ENTREVISTA A RAFAEL SANTANDREU

“Els ansiolítics van molt bé per a qui no els necessita”

El psicòleg i escriptor Rafael Santandreu, ha estat a Lleida aquesta setmana per presentar el seu últim llibre d’autoajuda, ‘Sense por’, un llibre en què a través de la veu de desenes de testimonis explica el seu mètode per a superar l’ansietat, les obsessions, la hipocondria i qualsevol terror irracional. També ha passat pels micròfons de La Ciutat Lleida per parlar de com afrontar els temors aguts.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

L'ambició no serveix de res si no ets bona persona

En Xesco Espar ha dedicat la seva vida al món de l'esport. Ha estat entrenador d'handbol, professor a l'Institut Nacional d'Educació Física i des de fa temps és un exitós conferenciant i escriptor que ha aconseguit també l'èxit en aquest àmbit. És autor del súper vendes 'Jugar con el corazón' i ara presenta una nova història al llibre 'La libreta', on detalla els 10 hàbits que construeixen a les persones extraordinàries.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Impossible és només una opinió

Avui ha vingut a berenar al programa la Cristina de Medrano, una catalana resident a Austràlia i que en el seu dia es va dedicar a l'esport d'elit. Després d'una mala experiència personal i de tocar fons, va aconseguir tornar a la vida. D'aquest aprenentatge n'ha tret moltes lliçons que ara reflecteix i comparteix en el llibre 'Imposible es solo una opinión' (Zenith). Assegura que mai s'ha de deixar de perseguir els sominis personals.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

La fórmula de l'èxit inclou treball i dedicació

Avui ha vingut a berenar al programa un home que es dedica a la recerca contra el càncer cerebral en un hospital d'EE.UU. És en Juan Fueyo, que ens ha presentat el seu nou llibre 'Te dirán que es imposible' (Planeta). Amb ell, Fueyo intenta ajudar a les persones a trobar la fórmula de lèxit.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 30/04/2019

Avui hem berenat amb un neuròleg espanyol que viu i treballa a Houston, als EE.UU. Es diu Juan Fueyo i ens ha vingut a presentar el llibre que acaba de publicar 'Te dirán que es imposible' (Planeta). A més, en Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya. I amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Creure en un mateix és essencial per aconseguir ser feliç

Aquesta tarda ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptor Curro Cañete, que ens ha presentat el seu nou llibre 'El poder de confiar en ti' (Planeta). Una obra en la que ens dona consells per aconseguir creure en el poder que hi ha dins de nosaltres mateixos i així poder aconseguir una vida més feliç.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Donar gràcies a la vida ens aporta un 25% més de felicitat

Pepe Monserrate ha vingut a presentar a La Brúixola el seu manual 'Elévate' (Planeta) amb el que pretén que tothom aconsegueixi trobar la fórmula per a la felicitat i pau interiors. Assegura que donant gràcies a les coses bones de la vida, ja tenim molt guanyat. La resta, consistirà en un treball personal diari, però que ens pot portar grans resultats.