Temas

Aladdin

NITS DE RADIO, AMB CARLES LAMELO i DAVID CERVELLO

Nits de Ràdio (Nit de Cinema)

Una setmana més en Pablo Mérida ens ajuda a repassar l'actualitat cinematogràfica. Aquesta setmana destaquen l'adaptació a personatges reals d'"Aladdin", "El hijo" i "La viuda" com a propostes pel cap de setmana.

LES HISTORIES DE LA VIDA

La Brúixola 24/05/2019

Avui hem dedicat el programa a Aladdín, que s'estrena aquest divendres als cinemes, ara amb personatges de carn i ossos. I hem preguntat a l'audiència: Quins tres desitjos demanaries al geni de la llàntia? Ha vingut a berenar amb nosaltres el director de teatre Ivan Morales, que està al capdavant de l'obra 'La partida d'escacs', al Romea de Barcelona. Tot això en el darrer dia de la campanya per a les eleccions municipals i europees d'aquest diumenge. N'hem parlat amb un politòleg.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

La versió 'millenial' d'Aladdin, arriba a Barcelona

Avui ens ha visitat per a berenar amb nosaltres la cantant Nerea Rodríguez, amb qui hem parlat del musical 'Aladdin, #ThePopMusical', que es començarà a representar el proper 31 de març al Teatre Condal de Barcelona. És una versió actualitzada de la història del geni de la llàntia, que compta amb elements d'avui en dia, com les noves tecnologies i les xarxes socials.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/03/2019

Avui hem obert aquesta setmana de la dona preguntant a les persones que ens escolten per aquelles dones que han marcat la seva vida. Ha vingut a berenar amb nosaltres la Nerea Rodríguez, que presenta el musical 'Aladdin, #ThePopMusical', que estarà al Teatre Condal de Barcelona. Precisament de teatre n'hem parlat amb l'Adriana Díaz, que com cada dilluns ens ha portat l'actualitat de les taules. Avui hem anat fins al TNC. Amb Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada.