Temas

actualitat

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat de la salut mental dels joves perquè l’atenció a les patologies que afecten la psicologia s’han disparat entre aquest sector de la població. A més, en David Cervelló ens ha analitzat l’actualitat amb humor i hem fet tertúlia política amb els representants d’ERC, PSC i VOX. Hem berenat amb Pau Cruanyes, director de la pel·lícula ‘Dues nits d’ahir’.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat amb els Pallapupas sobre la necessitat d’abordar els problemes de salut mental. A més hem anat fins la Universitat de Lleida, on han començat els cribratges per poder tornar a la presencialitat de les classes. Hem berenat amb l’Adrià Andreu, que ens ha presentat l’obra de teatre ‘Let me down slowly’. En Víctor Ruiz ens ha portat a una il·lustre visitant de Barcelona: Bibiana Fernández.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Setmana Santa marca rècord de rescats a la muntanya

Aquesta Setmana Santa que acabem de deixar enrere, els bombers han estat protagonistes. Durant els dies de vacances de moltes persones, els agents del cos han efectuat un centenar de rescats. Ha estat una xifra altíssima segons ha explicat a #LaBrúixola Jordi Merino, president de la Federació d’Associacions d’Excursionistes de Catalunya.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem explicat quin cost tenen els rescats de muntanya, que han registrat el rècord en una Setmana Santa aquest 2021. També hem anat a l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona per parlar d’un nou programa per ajudar als nens i nenes que han de fer tractament oncològic de radioteràpia. Hem berenat amb Marc Giró, que ens ha presentat el seu llibre ‘Pijos’ (Univers). I en Lluís Soler ens ha portat l’actualitat musical de la setmana.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/03/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Pablo Wessling, un jove escriptor que debuta al món de la literatura amb la novel·la ‘Tres chicos buenos’ (Roca Editorial). A més, hem parlat dels Trastorns de la Conducta Alimentària i del Dia Mundial del Teatre. En Guillem Cabeza ens ha posat a prova sobre els fets i gent de l’any 1985 i hem acabat fent el menú de sèries per al cap de setmana de la mà de Jaume Mas.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/01/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 4 de gene hem berenat amb el director català Fèlix Colomer que ha dirigit ‘Vitals’ la primer producción d’HBO en català i que fa un seguiment als professionals de la sanita durant el mesos més durs de la pandèmia. També hem parlat amb el doctor Fernand Cereto sobre la vacuna de Janssen que ha començat el seu assaig clínic als hospital QuirónSalut. Amb el president d’ICSA Grupo, Ernesto Poveda, parlem de co s’encara econòmicament aquest 2021. I amb Enric Crontreras, director asistencial de Banc de Sang i Teixits, parlem de la marató de donants de sang que començar aquest proper 8 de gener.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Els gimnassos s’adapten a les mesures sanitàries tot i no ser focus de contagis

Els centres esportius han sigut uns dels afectats pels tancaments de locals. Ara ja fa unes setmanes que la gran majoria han pogut reobrir. Això sí, amb les mesures necessaries per evitar qualsevol possible contagi. En parlem amb el fundador dels gimnassos DIR, en Ramon Canela, que ens explica com s’han adaptat per les mesures i com estan sobrevivint amb aquesta crisi.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Gerardo Rodríguez Salas sobre el seu darrer llibre ‘Anacronía’. Amb Francesc Bartolomé, president de l’Associació de Pessebristes de Sabadell, parlem sobre el monumental pessebre instal·lat a Sabadell. Amb el fundador del DIR, Ramon Canela, parlem de la situación dels gimnassos per culpa de la pandèmia. Amb en Guillem Cabeza fem un repàs a un any gràcies al seu concurs. I amb el cantant Javi Mota presentem el tema dedicat al despertar de la pandèmia.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Sant Roc Som Badalona: “És inacceptable que l’administració conegui una situació com la de la nau de Badalona i no actuï”

L’incendi a una nau de tres plantes de Badalona declarat ahir a la nit ha deixat fins el moment 3 morts com a mínim. Els bombers han trobat els cossos de tres víctimes, però encara es desconeix quanta gent hi havia a l’interior de l’edifici en el moment de l’incendi. En parlem amb Carles Sagués, president de la plataforma Sant Roc Som Badalona, que ajuden a la gent sense sostre de la ciutat de Badalona. Segons Sagués, que no s’actués abans és inacceptable.