Temas

actualitat

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/01/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 4 de gene hem berenat amb el director català Fèlix Colomer que ha dirigit ‘Vitals’ la primer producción d’HBO en català i que fa un seguiment als professionals de la sanita durant el mesos més durs de la pandèmia. També hem parlat amb el doctor Fernand Cereto sobre la vacuna de Janssen que ha començat el seu assaig clínic als hospital QuirónSalut. Amb el president d’ICSA Grupo, Ernesto Poveda, parlem de co s’encara econòmicament aquest 2021. I amb Enric Crontreras, director asistencial de Banc de Sang i Teixits, parlem de la marató de donants de sang que començar aquest proper 8 de gener.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Els gimnassos s’adapten a les mesures sanitàries tot i no ser focus de contagis

Els centres esportius han sigut uns dels afectats pels tancaments de locals. Ara ja fa unes setmanes que la gran majoria han pogut reobrir. Això sí, amb les mesures necessaries per evitar qualsevol possible contagi. En parlem amb el fundador dels gimnassos DIR, en Ramon Canela, que ens explica com s’han adaptat per les mesures i com estan sobrevivint amb aquesta crisi.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 11/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Gerardo Rodríguez Salas sobre el seu darrer llibre ‘Anacronía’. Amb Francesc Bartolomé, president de l’Associació de Pessebristes de Sabadell, parlem sobre el monumental pessebre instal·lat a Sabadell. Amb el fundador del DIR, Ramon Canela, parlem de la situación dels gimnassos per culpa de la pandèmia. Amb en Guillem Cabeza fem un repàs a un any gràcies al seu concurs. I amb el cantant Javi Mota presentem el tema dedicat al despertar de la pandèmia.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Sant Roc Som Badalona: “És inacceptable que l’administració conegui una situació com la de la nau de Badalona i no actuï”

L’incendi a una nau de tres plantes de Badalona declarat ahir a la nit ha deixat fins el moment 3 morts com a mínim. Els bombers han trobat els cossos de tres víctimes, però encara es desconeix quanta gent hi havia a l’interior de l’edifici en el moment de l’incendi. En parlem amb Carles Sagués, president de la plataforma Sant Roc Som Badalona, que ajuden a la gent sense sostre de la ciutat de Badalona. Segons Sagués, que no s’actués abans és inacceptable.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 10/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb Eva García Sáenz de Urturi, guanyadora del Premi Planeta amb el llibre ‘Aquitania’. En actualitat parlem de l’incendi a una nau de Badalona amb l’associació Sant Roc Som, l’associació que ajuda a les persones sense sostre de la ciutat de Badalona. Amb en David Cervelló analitzem l’actualitat més punyent. I acabem amb la tertúlia política.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Carmona (Renfe): “Tindrem dues grans estacions a Barcelona quan s’acabi La Sagrera”

L’estació de La Sagrera ja veu passar trens per la seva andana. De moment, però, els trens encara no hi paren. És un gran pas en les obres que van començar el 2011 i que van estar 3 anys aturades i que sembla que ara ja

comença a rebre resultats. Una estació que busca convertir-se en una de les grans estacions de Barcelona i Catalunya. De fet, Antonio Carmona, portaveu de Rodalies de Catalunya, assegura que un cop s’acabin les obres, Barcelona tindrà dues grans estacions: La Sagrera i Sants.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/12/2020

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 10 de noviembre hem berenat amb la periodista i escriptora Pilar Eyre que presenta el seu llibre ‘Yo, el Rey’. En actualitat parlem de les novetats en les obres de l’estació de La Sagrera que ja veu pasar-hi trens després que estigui en obres des del 2011, en parlem amb el portaveu de Rodalies Antonio Carmona. Amb en Víctor Ruiz parlem del pas del Beatles per Catalunya i la petjada que van deixar.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Creu Roja ajuda a ocupar 1.000 persones durant la pandèmia

La tasca de la Creu Roja és indescutible, però dia a dia segueixen treballant per millorar la vida i ajudar a les persones. Des de la Creu Roja s’ha treballat per la inserció laboral de més de 11MIL persones des del més de març gràcies al seu programa d’ocupació. En parlem amb Antònia Giménez, directora d’ocupació de la Creu Roja

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 27 de novembre hem berenat amb el psicòleg clínic i expert en Grècia, Marcos Chicot. En actualitat parlem amb Antònia Giménez, directora d’ocupació de la Creu Roja, que ha ajudat a ocupar 1.000 persones durant la pandèmia. També parlem amb els comerciants de Lleida sobre com han viscut els petits comerços el Black Friday. Amb en Guillem Cabeza repassem la història d’un any a través de les preguntes.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Aquest 26 de novembre hem volgut celebrar amb l’audiència de la ràdio els 30 anys d’Onda Cero. Hem escoltat les veus de les persones que estan a l’altra banda de la ràdio. I hem berenat amb Guillem Clua, darrer Premi Nacional de Literatura Dramàtica, que acaba d’estrenar obra teatral a Barcelona. A més, hem fet tertúlia política amb els representants dels diferents partits de l’arc parlamentari català i hem passat el cúter a l’actualitat amb en David Cervelló.

Lo último