Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

actualitat

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 23/03/2020

  Avui hem parlat amb el Gremi de Flequers de Barcelona, que es queixa de l'exposició al coronavirus de les persones que treballen a les fleques. A més, en Jaume Mas i Roma ha ha guardat a la càpsula del temps la inciativa d'algunes factories d'elaborar material per al personal sanitari i els hospitals. Amb la Georgina Boixereu i amb l'Albert Arranz hem explicat l'actualitat del dia. Hem acabat amb un cant a l'optimisme i, com cada dia d'aquesta crisis, amb un aplaudiment.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 20/03/2020

  Avui hem acabat la setmana de programa explicant l'actualitat del dia amb la Laura Estrada i Montenegro. A banda d'això hem entrevistat Josep Moré, president patronal tèxtil TEXFOR i també Jordi Cambra, president Reial Club de Tennis de Barcelona. Amb tot, en Jaume Mas i Roma ha guardat a la càpsula del temps les darreres dades sobre els infectats i morts per coronavirus. Hem rematat la setmana amb en David Cervelló i les seves faves del divendres.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/03/2020

  Avui hem parlat amb els odontòlegs de Catalunya, que estan molt espantats per les infeccions per coronavirus. També hem parlat amb el responsable de l'empresa Pinter, que ha donat mascaretes al sistema sanitari. Amb tot, hem aplaudit precisament els sanitaris i tots els col·lectius que aquests dies treballen, com fem cada dia. Les notícies han arribat de la mà de Georgina Boixereu.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/03/2020

  Avui hem escoltat, de nou, l'audiència de la ràdio, que ens explica que cal mentalitzar-se i mantenir rutines en aquests dies de confinament. Ens hem fixat en l'àmbit educatiu, tocat per la crisi del coronavirus. Hem entrevistat Xavier Chalé, professor que aquests dies fa mans i mànigues per fer les seves classes a la universitat. I també hem entrevistat Aitor Mensuro, que ens ha explicat què ofereix la plataforma AulaPlaneta. La Georgina Boixereu i Vozmediano ens ha explicat les notícies del dia. I el Jaume Mas i Roma ens ha destacat la importància de les persones que treballen per tenir-ho tot desinfectat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/03/2020

  Avui hem detallat les mesures del Govern Sánchez per fer front a la crisi derivada del coronavirus i les hem analitzat amb el Col·legi d'Economistes. També hem escoltat l'audiència, que ens farà el diari de la crisi del Covid-19 des de les seves llars. Amb tot, hem posat el focus sobre la gent gran, amb l'Alba Giraldo i Pastor. Tot plegat, ens ha portat fins als aplaudiments de les 20h.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 16/03/2020

  Avui ha vingut a berenar al programa en Pere Cervantes, que és escriptor i guionista. Ens ha presentat 'El chico de las bobinas' (Destino), en el que parla de cinema i del final de la II Guerra Mundial i Barcelona. A més, hem entrevistat el president del comitè d'empresa de SEAT Matías Carnero. La Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES FAVES DEL DIVENDRES

  El coronavirus ha aconseguit fer entrar en raó Quim Torra. Res és impossible!

  Aquest divendres en David Cervelló ha vingut a clavar les seves faves en un monogràfic dedicat al coronavirus, o COVID 19. Primer ha demanat responsabilitat davant les notícies falses i els rumors, després ha demanat seriositat al personal, que no marxi de cap de setmana fora i també acabi rebent conseqüències. Per una setmana, no ha clavat cap fava a Quim Torra, sinó als partits de l'oposició.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 13/03/2020

  Avui ha vingut a berenar amb nosaltres l'escriptora i flamant guanyadora del darrer Premi Ramon Llull Núria Pradas. Ella ens ha presentat la seva novel·la 'Tota una vida per recordar' (Columna). A més, ha vingut en David Cervelló a clavar les faves del divendres, que avui han estat un monogràfic sobre el coronavirus. Amb tot, hem escoltat la compareixença en directe del President Torra. Ha estat després d'escoltar el gremi d'hostaleria de Girona mostrar molta preocupació per les conseqüències d'aquesta crisi sanitària.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  L'ACTUALITAT, A FONS

  Els pares i mares de Catalunya reclamen compromís a empreses i administracions per poder atendre els seus fills i filles mentre no hi hagi classes a les aules

  Aquest dijous, a #LaBrúixola, hem parlat amb els representats de les associacions de pares i mares d'alumnes de Catalunya. Hem abordat la situació que queda després de la suspensió de les classes a les escoles i instituts. Ells i elles reclamen compromís a l'administració i cintura a les empreses per poder portar aquesta etapa de manera racional i poder atendre els seus nens i nenes.