Temas

actualitat

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat amb els centres comercials catalans i la María José Tarancón ens ha posat llum al més destacable de la campanya de la Renda que acaba de començar. Javier Cercas ens ha presentat ‘Independencia’ (Tusquets) durant el berenar. I amb en Guillem Cabeza hem repassat els fets més destacats de l’any 2007.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

Es dispara l’atenció psicològica a la població més jove durant el 2020

L’Ajuntament de Barcelona ha completat el desplegament de la xarxa Konsulta’m a tota la ciutat, que hores d’ara disposa d’11 punts d’atenció, després de l’obertura dels últims punts d’atenció aquest 2021 als districtes de l’Eixample i de Gràcia. En sentit estricte, i malgrat la irrupció de la Covid-19, la ciutat ha completat el desplegament de la xarxa amb l’obertura de cinc nous espais des de l’esclat de la pandèmia, la qual cosa ha permès que les atencions creixin al voltant del 138% durant últim any.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 08/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat de la salut mental dels joves perquè l’atenció a les patologies que afecten la psicologia s’han disparat entre aquest sector de la població. A més, en David Cervelló ens ha analitzat l’actualitat amb humor i hem fet tertúlia política amb els representants d’ERC, PSC i VOX. Hem berenat amb Pau Cruanyes, director de la pel·lícula ‘Dues nits d’ahir’.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 07/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat amb els Pallapupas sobre la necessitat d’abordar els problemes de salut mental. A més hem anat fins la Universitat de Lleida, on han començat els cribratges per poder tornar a la presencialitat de les classes. Hem berenat amb l’Adrià Andreu, que ens ha presentat l’obra de teatre ‘Let me down slowly’. En Víctor Ruiz ens ha portat a una il·lustre visitant de Barcelona: Bibiana Fernández.

LA BRÚIXOLA, AMB ROBERT CALVO

La Setmana Santa marca rècord de rescats a la muntanya

Aquesta Setmana Santa que acabem de deixar enrere, els bombers han estat protagonistes. Durant els dies de vacances de moltes persones, els agents del cos han efectuat un centenar de rescats. Ha estat una xifra altíssima segons ha explicat a #LaBrúixola Jordi Merino, president de la Federació d’Associacions d’Excursionistes de Catalunya.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 06/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem explicat quin cost tenen els rescats de muntanya, que han registrat el rècord en una Setmana Santa aquest 2021. També hem anat a l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona per parlar d’un nou programa per ajudar als nens i nenes que han de fer tractament oncològic de radioteràpia. Hem berenat amb Marc Giró, que ens ha presentat el seu llibre ‘Pijos’ (Univers). I en Lluís Soler ens ha portat l’actualitat musical de la setmana.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/03/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Pablo Wessling, un jove escriptor que debuta al món de la literatura amb la novel·la ‘Tres chicos buenos’ (Roca Editorial). A més, hem parlat dels Trastorns de la Conducta Alimentària i del Dia Mundial del Teatre. En Guillem Cabeza ens ha posat a prova sobre els fets i gent de l’any 1985 i hem acabat fent el menú de sèries per al cap de setmana de la mà de Jaume Mas.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 04/01/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui 4 de gene hem berenat amb el director català Fèlix Colomer que ha dirigit ‘Vitals’ la primer producción d’HBO en català i que fa un seguiment als professionals de la sanita durant el mesos més durs de la pandèmia. També hem parlat amb el doctor Fernand Cereto sobre la vacuna de Janssen que ha començat el seu assaig clínic als hospital QuirónSalut. Amb el president d’ICSA Grupo, Ernesto Poveda, parlem de co s’encara econòmicament aquest 2021. I amb Enric Crontreras, director asistencial de Banc de Sang i Teixits, parlem de la marató de donants de sang que començar aquest proper 8 de gener.