Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

Temas

actualitat

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 19/07/2019

  Avui hem preguntat a les persones que ens escolten, què els agrada més del programa i quines coses voldrien escoltar la temporada vinent. Ha vingut a berenar amb nosaltres en Xarli Diego, un històric locutor de ràdio, un col·lega, que ens ha presentat el seu llibre 'Gràcies per la música'. Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem entrevistat Josep Pallàs, bomber supervivent de l'incendi d'Horta de Sant Joan ara fa 10 anys.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 18/07/2019

  Avui hem preguntat al personal sobre les manies i rareses, després de veure la model Naomi Campbell desinfectar tot el seu seient en un avió. Hem berenat amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez, que representen a Barcelona l'obra 'El cartógrafo'. La Mònica Günther ha tancat la temporada del 'Dijous, paella'... parlant de paella! Per fi! Amb en Marc Navarro hem explicat les notícies del dia i hem fet debat amb els diputats i les diputades del Parlament.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 17/07/2019

  Avui hem celebrat el 'Dia mundial de l'emoji' preguntant a les persones que ens escolten quines són les seves emoticones preferides. Ens ha visitat per a berenar un fotògraf de casaments. Es diu Lisandro Enrique. Amb la Marta Lozano hem conegut com podem anar a l'espai sense moure'ns del sofà. I hem entrevistat el director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 16/07/2019

  Avui hem celebrat els 50 anys de l'arribada de l'home a la Lluna i també l'eclipsi lunar d'aquest dimarts preguntant a les persones que ens escolten: Quines històries heu viscut amb la lluna de fons? Ha vingut a berenar amb nosaltres en Jordi Folck, que ens ha portat el seu llibre 'El noi de paper' (Fanbooks). Amb en Miguel Cáceres hem començat a rubricar la temporada de 'La gran Brúixola'. En Marc Navarro ens ha fet el relat de l'actualitat.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 12/07/2019

  Avui hem celebrat amb l'audiència el dia dels petons a La Brúixola, i hem preguntat a qui farien un petó de cine les persones que ens escolten. Hem berenat amb la Mont Plans i Annabel Totusaus, que representen al Teatre Poliorama de Barcelona 'De mares i filles'. A més hem repassat els millors whatsapps de la setmana amb la Marta Lozano. Les notícies del dia han vingut de la mà de Marc Navarro.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 09/07/2019

  Avui hem explicat que el nombre de rics a Espanya creix, mentre baixa a nivell mundial. Cada cop tenim més multimilionaris, per això hem preguntat a les persones que ens escolten què farien en cas de estar tocats per tanta fortuna. Han vingut a berenar amb nosaltres les actrius Carme Pla i Marta Pérez, integrants de la companyia T de Teatre, que s'està representant a Barcelona. En Miguel Cáceres ens ha portat les històries de la gent gran de Catalunya, avui mirant la universitat. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat del dia a Catalunya.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 08/07/2019

  Avui hem berenat amb el tanatopractor Jordi Fernández, que ens ha explicat com és el seu dia a dia amb els morts al tanatori on treballa. Hem preguntat a les persones que ens escolten com voldrien que fos el seu funeral. Ha vingut l'Adriana Díaz a parlar-nos de teatre. I hem entrevistat Josep Maria Tost, director de l'Agència de Residus de Catalunya. Com també hem dialogat amb Graciela Atencio, portaveu de feminicidio.net, amb qui hem analitat les dades del terrorisme masclista. Marc Navarro ens ha portat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 05/07/2019

  Avui hem berenat amb l'actor Tian Lara, que ens ha presentat l'espectacle 'El anticoach', un monòleg que farà tots els dissabtes de juliol al Teatre del Raval de Barcelona. Hem preguntat a les persones que ens escolten a qui voldrien clonar, ara que es compleixen 23 anys del cas de l'ovella Dolly. A més, hem enraonat amb el membre del grup de recerca de la UPC que ha participat a la missió 'Mars2020' de la Nasa. Tot plegat en un programa en el que hem explicat el darrer atac contra els menors migrants que estan sota tutela de la Generalitat. I hem parlat amb una d'aquestes joves i amb un dels monitors que els atén.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 01/07/2019

  Avui hem explicat el canvi en els impostos al pa al nostre país, i hem preguntat a l'audiència per aquell pa que es cruspeixen sense parar i amb què l'acompanyen. Hem berenat amb el col·lega periodista Marc Argemí, que ens ha vingut a presentar el seu llibre 'Los 7 hábitos de la gente desinformada'. Nosaltres tenim l'home més ben informat de Catalunya, en Marc Navarro, amb qui hem explicat les notícies del dia.

 • La Brúixola amb Robert Calvo

  LES HISTÒRIES DE LA VIDA

  La Brúixola 21/06/2019

  Avui hem berenat amb una actriu i un actor catalans que formen part de l'elenc de l'obra 'Això ja ho he viscut' (Biblioteca de Catalunya, Barcelona). Són la Míriam Alamany i en Roc Esquius, que ens han explicat alguns detalls de l'obra en qüestió. A més, hem parlat amb el Departament d'Interior de la Generalitat, que ens explica com prevenir els possibles problemes derivats de la revetlla de Sant Joan. Una revetlla que hem posat en safata preguntant a l'audiència quins plans d'estiu té a la vista.