Temas

actualitat

Actualitat

Tornen els castells

L'activitat castellera torna a les places, aquest 2022, després de dos anys de dificultats per la pandèmia.

LA BRÚIXOLA, AMB MARCOS DÍAZ I MARÍA GÓMEZ

La Brúixola 17/02/22

Podcast del programa La Brúixola amb Marcos Díaz i María Gómez

VIERNES | 12:30 HORAS

Más de uno Marina Baixa 18/06/2021

Podcast del magazine más completo de la Marina Baixa, hoy con Antonio García Sancho: actualidad, entrevistas, deportes y entretenimiento

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 03/05/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el bailaor Antonio Márquez, que presenta l'espectacle 'Medea'. En actualitat, parlarem amb la subdirectora general de Lluita contra la Violència Masclista del depertament d'Afers Socials, Montserrat Sánchez, sobre els tres centres que s'obriran per trencar els rols de masculinitat agresiva. I també parlem amb el president de l'Associació de l'Oci Nocturn de Salou, Eduardo Abenójar, sobre la situació del sector. I parlem amb Arianna Serras, d'Arianna Serras & Abogados, per explicar assumptes i problemàtiques que es desprenen de la nostra relació amb les entitats bancàries. I acabem fent un repàs a les novetats televisives i de sèries amb en Jaume Mas.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 28/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb Roser Ballesteros, pedagoga que presenta el projecte 'Pictoescriptura'. En actualitat, parlem amb el responsable de Sector Postal de la Federació d'Empleades i Empleats dels Serveis Públics de la UGT de Catalunya a Correus, Rubén Valdés, sobre la polèmica per les cartes amb amenaces de mort i objectes com bales o ganivets a diferents polítics. Analitzem l'actualitat amb l'humor d'en David Cervelló. I acabem amb en Víctor Ruiz i la història de Freddie Mercury.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 26/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el professor César Bona, que presenta 'Humanizar la educación'. En actualitat parlem amb en Josep Soler, director de l'Institut Català d'Estudis Financers, sobre com afecta al panorama la fusió de CaixaBank i Bankia. També parlem amb la portaveu d'Ecologistes en Acció, Maria García, sobre l'impost anti-contaminació que es posarà en marxa a partir del setembre. I fem un repàs a les últimes notícies televisives.

L’ACTUALITAT A FONS

El professorat espera que la tornada a les classes a Batxillerat ja sigui permanent

Amb les dades epidemiològiques estables a Catalunya, el govern ha començat una desescalada. Un dels punts d’aquesta desescalada és el retorn dels alumnes de batxillerat i cicles formatius a les aules. Fins ara, feien un seguiment de les classes semipresencial, anant a classe només alguns dies i la resta fent teletreball. En parlem amb la portaveu del sindicat USTEC-Stes, Iolanda Segura.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 22/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el cantant, poeta i escriptor Marwan, que presenta 'Una mujer en la garganta'. En actualitat, parlem amb el sindicat de professors USTEC-Stes, sobre el retorn a les aules dels alumnes de batxillerat i cicles formatius a partir de dilluns. I fem un anàlisi de l'actualitat amb en David Cervelló. I acabem amb la tertúlia política amb els representants de Junts per Catalunya, En Comú Podem i Ciutadans.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 21/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem berenat amb el cantautor Joan Vázquez, que presenta l'espectacle 'Feeling good' i l'obra 'Ocaña'. En actualitat, parlem amb la directora Cristina Vidal, directora tècnica Projecte Home Catalunya que ha presentat les dades de l'any 2020. També parlem amb Lluís de Arquer, director que presenta 'De Miguel a Miguel'. I amb en Víctor Ruíz Novel, que ens explica el llegat de Jeanette a la Barcelona dels 70's.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

La Brúixola 09/04/2021

Podcast del programa complet de La Brúixola amb Robert Calvo. Avui hem parlat amb els centres comercials catalans i la María José Tarancón ens ha posat llum al més destacable de la campanya de la Renda que acaba de començar. Javier Cercas ens ha presentat ‘Independencia’ (Tusquets) durant el berenar. I amb en Guillem Cabeza hem repassat els fets més destacats de l’any 2007.