VILA-REAL

La Policia Local ha denunciat 45 vehicles per ocupar espais de càrrega i descàrrega

Estacionar en zones reservades per a professionals del transport comporta una denúncia de 60 euros i la retirada del vehicle amb la grua.

ondacero.es

CASTRELLO | 22.11.2018 08:54

La campanya ha servit per a conscienciar i visibilitzar el problema dels estacionaments indeguts en zones reservades a la càrrega i descàrrega.
La campanya ha servit per a conscienciar i visibilitzar el problema dels estacionaments indeguts en zones reservades a la càrrega i descàrrega. | ONDACERO.ES

La Policia Local de Vila-real ha interposat 45 denúncies i ha retirat un total de sis vehicles durant la campanya especial de control de l'ús de les reserves de càrrega i descàrrega, que ha tingut lloc entre els dies 12 i 18.

La Unitat de Trànsit, encarregada de realitzar els controls, ha detectat al llarg d'una setmana 45 vehicles estacionats en zones habilitades per a facilitar la tasca dels transportistes que necessiten efectuar operacions de càrrega i descàrrega.

A banda de la corresponent denúncia –amb un cost de 60 euros-, sis d'ells han hagut de ser retirats amb la grua per a deixar lliure l'espai als professionals del transport. L´actuació policial s'ha complementat amb la comprovació del compliment de les normes per part dels propis transportistes, incidint que les operacions d'estacionament i de càrrega i descàrrega es realitzen correctament.

La campanya ha servit per a conscienciar i visibilitzar el problema dels estacionaments indeguts en zones reservades a la càrrega i descàrrega en tot el terme municipal, especialment en els llocs pròxims a zones comercials.