Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

El ple municipal mostra suport al Pla Nacional d´Alzheimer i altres demències

La sessió ordinària ha aprovat el calendari per l´elecció dels nous membres del consell Local de l´Esport.

ondacero.es
  CASTELLON | 18/12/2019
L´Ajuntament de Vila-real ha celebrat el darrer ple ordinari de l´any.

L´Ajuntament de Vila-real ha celebrat el darrer ple ordinari de l´any. / ONDACERO.ES

El Ple de l’Ajuntament de Vila-real ha aprovat de manera unànim una declaració institucional de tots els grups polítics per a mostrar el suport i compromís del consistori amb el Pla Nacional d'Alzheimer i altres Demències 2019-2022 impulsat pel Ministeri de Sanitat.

Entre els objectius del pla està la posada en valor a les persones cuidadores, impulsar polítiques de promoció de la salut, avançar el diagnòstic precoç i l´elecció dels tractaments més adequats, i fomentar la investigación, la innovació i el coneixement sobre els factors determinants de la malaltia.

La sessió ordinària del mes de desembre també ha aprovat el calendari per a l'elecció dels nous membres del Consell Local de l’Esport per a la legislatura 2019-2023. La previsió és que el nou òrgan estiga constituït a partir del mes de febrero.

El ple també ha aprobvat la bonificació de l´Impost d´Instal-lacions Construccions i Obres(ICIO).