Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

VILA-REAL

Un nou taller d´Ocupació beneficiarà a 30 persones majors de 25 anys

Els beneficiaris tindran un any de treball remunerat i una formació amb la obtenció de certificats professionals.

ondacero.es
  CASTELLON | 13/12/2019
El regidor d´Economía ha explicat les característiques del nou taller d´ocupació que començarà el pròxim 23 de desembre.

El regidor d´Economía ha explicat les característiques del nou taller d´ocupació que començarà el pròxim 23 de desembre. / ONDACERO.ES

L'Ajuntament de Vila-real ha aconseguit una nova subvenció de la Generalitat Valenciana per a dur a terme un taller d'ocupació amb una duració d'un any, que beneficiarà a més de 30 persones. Aquest nou programa comptará amb un pressupost total de 716.579 euros, finançats per la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Vila-real, i que començarà el proper 23 de desembre.

El taller garantirà formació i ocupació remunerada a 30 beneficiaris, deu per cadascuna de les especialitats: atenció sociosanitària en institucions; agricultura i fruticultura; i jardineria. A més, també ocuparà a altres 6 persones que conformaran l'equip directiu i docent.

Amb aquest nou programa, l'Ajuntament de Vila-real haurà gestionat durant 2019 més de 1,6 milions d'euros en plans d'ocupació, donant treball a prop de 150 persones, tal com ha explicat el regidor d'Economia, Xus Madrigal. Aquest nou taller d'ocupació, va dirigit a majors de 25 anys. Gràcies a aquesta iniciativa se'ls garanteix un any de treball remunerat amb el Salari Mínim Interprofessional a més d´una formació per a l'obtenció de certificats professionals.