VILA-REAL

L´alcalde Benlloch negocia amb els afectats per les resolucions urbanístiques

El consistori té damunt de la taula reclamacions de propietaris per valor de 18 milions d'euros

ondacero.es

Vila-real | 06.07.2018 09:40

L´alcalde Benlloch ha presentat a la Junta de portaveus l´esborrany del Pla Econòmic financer elaborat per l´equip de govern.
L´alcalde Benlloch ha presentat a la Junta de portaveus l´esborrany del Pla Econòmic financer elaborat per l´equip de govern. | ONDACERO.ES

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha obert les negociacions amb els propietaris afectats per les resolucions del Jurat d'Expropiació referents a operacions urbanístiques derivades dels anys de govern del Partit Popular. En aquests moments, el consistori té damunt de la taula reclamacions de propietaris per valor de 18 milions d'euros, en dos paquets del Jurat d'Expropiació valorats pels tècnics municipals entorn dels 4,3 milions.

Es tracta, en la majoria, d'operacions urbanístiques realitzades entre els anys 1996 i 2011, relacionades amb infraestructures com l'avinguda de França, l'obertura de carrers, el col·legi José Soriano o el jardí Jaume I. A més, se li afegiran a final d'any altres 9,4 milions reclamats pels propietaris en un tercer paquet de resolucions del Jurat d'Expropiació i la materialització del conveni de les Dominiques. L’acció es du a terme després què el Pla Econòmic Financer aprovat en el passat Ple municipal.