VILA-REAL

Destaca presenta la iniciativa de la innovació oberta per a empreses

La fira Destaca se celebrarà del 14 al 16 de noviembre al Centre de Congressos, Fires i Troabades.

ondacero.es

CASTELLON | 09.11.2018 09:10

La directora d´Internacionalització Maria Dolores Parra junt amb el director del CEEI Justo Vellón, la regidora d´Innovació Mónica Mañas i el director de Destaca Juan Carda.
La directora d´Internacionalització Maria Dolores Parra junt amb el director del CEEI Justo Vellón, la regidora d´Innovació Mónica Mañas i el director de Destaca Juan Carda. | ONDACERO.ES

La fira Destaca comptarà en la seua programació amb un esdeveniment en el qual es posarà en contacte el món empresarial amb el sector científic i l'Administració per a fomentar l'impuls emprenedor. Es tracta del Fòrum de Finançament i Open Innovation Area, que organitza el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de Castelló, dins de Focus Pime i Emprenedoria.

La fira Destaca celebra la seua tercera edició del 14 al 16 de noviembre al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real. La cita s´estructura en quatre grans temàtiques com són la indústria, l'agricultura, els materials avançats i la salut i l'esport i anima els veïns a assistir.

La fira comptarà, el dijous 15, amb l'activitat Open Innovation, en la qual es posarà de manifest la necessitat que tenen les empreses d'innovar i adaptar-se als canvis, cada vegada més ràpids, per a ser competitives i s'exposaran els casos pràctics d'empreses d'èxit, com Becsa, Zschimmer&Schwarz i Cajamar. El divendres 16 de novembre serà el torn del Fòrum de Finançament Regional, que mostrarà les novetats i les diferents fórmules de finançament que l'Administració posa a la disposició de les empreses per a impulsar la R+D+i i l’emprenedoria.