VILA-REAL

Començen els treballs pel soterrament de la xarxa elèctrica

El projecte de renovació suposa un cost de 160.000 euros, que aporta Iberdrola.

ondacero.es

Madrid | 30.04.2018 08:49

Els operaris treballant en l´avinguda França pel soterrament de la linea elèctrica.
Els operaris treballant en l´avinguda França pel soterrament de la linea elèctrica. | ONDACERO.ES

La Regidoria de Territori, en col•laboració amb Iberdrola, acaba d'iniciar els treballs de millora de la xarxa elèctrica a la ciutat, amb el soterrament de noves línies que ampliaran la capacitat que actualment s'ofereix als abonats. La intervenció afecta principalment la zona compresa entre l'avinguda de França i el Passeig de l'Estació, on es procedeix al soterrament de noves línies d'alta tensió, amb l'objectiu d'incrementar la seguretat i augmentar la potència elèctrica.

La renovació de la infraestructura, amb un cost de 160.000 euros –que aporta Iberdrola- permetrà evitar possibles caigudes de tensió, a causa de l'increment de la capacitat de la xarxa que experimentarà la zona. D'altra banda, Obiol assenyala que des de l'àrea de Territori es treballa també en altres actuacions similars que impliquen el soterrament de nou cablejat per a oferir millores en el proveïment elèctric o de fibra òptica, entre altres serveis.

Aquest Ajuntament ha autoritzat en els últims mesos intervencions per a renovar instal•lacions elèctriques i instal•lar nous nodes de fibra òptica subterranis, en aquest cas, amb una inversió de 35.000 euros, per a arribar a diverses zones de la ciutat i millorar el servei que es presta als vila-realencs. L´objectiu d´aquestes actuacions és evitar talls en el subministrament de serveis i modernitzar la xarxa, millorant la seguretat.