CÀTEDRA MEDIACIÓ POLICIAL

La cátedra de Mediació Policial amplia l´oferta formativa per a 2021

Per al pròxim any la cátedra publicarà un Mapa de Mediació de la Comunitat Valenciana, i formació per als cossos policials de tot el territorio valencià.

ondacero.es

CASTELLON | 15.12.2020 14:20 (Publicado 15.12.2020 14:19)

La cátedra de Mediació Policial amplia l´oferta formativa per a 2021
La cátedra de Mediació Policial amplia l´oferta formativa per a 2021 | ONDACERO.ES

La Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de l'UJI publicarà en 2021 un mapa de la mediació policial valenciana i una guia per a la seua pràctica

Entre les accions de la Càtedra per al pròxim any també s’inclourà una àmplia oferta d’activitats formatives

La Càtedra de Mediació Policial «Ciutat de Vila-real» de la Universitat Jaume I ha presentat la memòria d'activitats de l'any 2020 i la proposta d'activitats per al pròxim any 2021.

La Càtedra té prevista la publicació de la Guia bàsica de la pràctica de la mediació policial, la publicació del Mapa de la Mediació Policial de la Comunitat Valenciana, i l’elaboració d’un informe sobre la formació en mediació dels cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana.

També es mantindrà el seu objectiu de desenvolupar activitats de formació, promoció i divulgació de mètodes de gestió de conflictes i de la convivència amb la realització de diferents cursos, la convocatòria del II Premi al Millor Projecte Final de Grau relacionat amb la Mediació Policial, així com la realització d’una activitat divulgativa en col•laboració amb la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de l’UJI.