EL FESTIVAL DE MÚSICA SE CELEBRA A BARCELONA A PARTIR DEL 30 DE JUNY

Julen i Manu Guix, a l'escenari d'Europa FM al Clotilde Fest 2022

El festival de música jove i a l'aire lliure Clotilde Fest se celebrarà als jardins del Palau Robert de Barcelona entre el 30 de juny i el 21 de juliol. A l'escenari d'Europa FM, una de les emissores col·laboradores, actuaran Julen i Manu Guix.

Redacción

Barcelona | 10.05.2022 17:38

Julen i Manu Guix, a l'escenari d'Europa FM al Clotilde Fest 2022
Julen i Manu Guix, a l'escenari d'Europa FM al Clotilde Fest 2022 | Europa FM

Aquest matí s'ha presentat als jardins del Palau Robert de Barcelona el cartell del Clotilde Fest 2022, que se celebrarà en aquest mateix lloc emblemàtic de Barcelona entre el 30 de juny i el 21 de juliol. El cartell d'Europa FM, una de les emissores col·laboradores, està format per Julen, Manu Guix, DJ Bulma Beat i DJ Trapella, guanyador del concurs de discjòqueis Europa FM Carnet Jove. Totes aquestes actuacions es faran a l'aire lliure i de forma gratuïta el 7 de juliol. Les invitacions es poden obtenir mitjançant el Carnet Jove i també escoltant Europa FM.

Un cartell de luxe

El cantant i productor musical Julen presentarà el seu primer disc "Caiguda lliure", vuit cançons amb diferents energies que demostren la versatilitat de l'artista en un treball que inclou dues balades intimistes, despullades de l'electrònica que caracteritza la resta de temes. En el cartell del dia 7 de juliol també serà protagonista el cantautor Manu Guix. "Moments" és el seu últim treball. Vuit cançons que ha compost en els darrers dos anys de pandèmia. Manu Guix ha fet una evolució musical i ens porta cap a un terreny més electrònic del que ens tenia acostumats fins ara. A més d'aquestes dues actuacions, també amenitzaran la jornada DJ Bulma Beat, que aposta pels sons més eclèctics, i DJ Trapella, que va ser el guanyador del concurs de discjòqueis Europa FM Carnet Jove.

Fomentar espais d'oci per als joves

En la presentació del Clotilde Fest 2022, el director general d'Atenció i Difusió de la Generalitat, Ignasi Genovès, ha explicat que "amb aquest festival, pretenem obrir els jardins de la ciutat i oferir una activitat al públic jove". En aquesta línia, la directora general de Joventut, Núria Ramon, també ha celebrat poder "contribuir a fomentar l'assistència de persones joves a aquest tipus d'esdeveniment en un context postpandèmic, després d'un temps complicat en què hem privat als joves d'aquests espais de socialització".

El director de Onda Cero Catalunya, Francesc Robert, ha explicat que el cartell d'Europa FM combina artistes consolidats amb talents emergents. Robert també ha destacat el paper de les emissores " com a punt de referència essencial" en la promoció de la música i en l'impuls de "les carreres del món de l'electrònica que a Catalunya és un puntal".