Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar, recoger datos estadísticos y mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando, está aceptando su uso. Puede obtener más información o cambiar la configuración en política de cookies.

Disfruta de la app de Onda Cero en tu móvil.

AL TEATRE ZORRILLA

El teatre és l’autèntic protagonista de l’especial ‘Julia en la onda’ des de Badalona

Julia Otero i tot l’equip de Julia en la Onda es van traslladar fins a Badalona per fer quatre hores de ràdio en directe dedicades a les arts escèniques i al teatre. El Zorrilla és un dels teatres més importants de Catalunya i enguany celebra el vintè aniversari de la seva reobertura l’any 1999 i el 150è aniversari de la seva inauguració l’any 1868. El teatre va obrir de nou després d’unes importants obres de reforma i restauració.

ondacero.es | Barcelona
| 29/03/2019
Nuevo sport de Julia en la onda con Julia Otero

Nuevo sport de Julia en la onda con Julia Otero / Nuevo sport de Julia en la onda con Julia Otero

Els oients van poder gaudir de la companyia dels col·laboradors del programa: Nuria Torreblanca, Guillem Zaragonza i Goyo Benítez es van posar al capdavant de la ‘Mesa de redacción’ per conèixer històries de badalonins i badalonines il·lustres.

El crític de televisió del programa, Ferran Monegal, va donar unes pinzellades d’acidesa sobre l’actualitat televisiva i vam escoltar les històries del millor gelater d’Espanya, Albert Soler, la cantera de la Penya i Pep Gatell, de la fundació Épica de la Fura dels Baus.

Al programa, Julia Otero va entrevistar Álex Pastor, alcalde de Badalona, que va repassar l’actualitat política de la setmana:

Raquel Martos va aportar l’anàlisi en clau d’humor de les ‘Personas físicas’ i els membres de ‘El GabineteMaría José Tarancón, Fernando Iwasaki i Javier Gállego van debatre sobre si la proposta de Rivera a Casado sobre una aliança postelectoral beneficia o perjudica a Ciutadans.

Carlos Alsina

ESPECIAL ELECCIONS

Programació especial per seguir la nit electoral del 26-M

El 26 de maig viurem una nit electoral molt intensa a Onda Cero Catalunya amb el recompte de les eleccions municipals, euroees i autonòmiques en algunes comunitats. A partir de les vuit del vespre, el director de ‘Más de Uno’, Carlos Alsina, condueix un programa especial per seguir el tancament dels col·legis, el recompte de vot, les valoracions dels analistes i les primeres declaracions dels líders polítics. A la taula d’opinió hi haurà Juan Ramón Lucas, director de ‘La brújula’; Julián Cabrera, director dels serveis informatius d’Onda Cero; i els periodistes Rubén Amón, Ignacio Varela, Marta García Aller i Carmen Morodo.

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 DE ABRIL

El Monaguillo llega a Salou

El popular cómico Sergio Fernández 'El Monaguillo' continúa con su gira de la mano de Onda Cero y llegará a Salou el próximo 27 de abril con su espectáculo "¿Solo lo veo yo?".

¡Recoge tus invitaciones en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) antes de que se agoten!

El Monaguillo visita Castellón con su show '¿Solo lo veo yo?'

EL 27 D'ABRIL

El Monaguillo arriba a Salou

El popular còmic Sergio Fernández 'El Monaguillo' continua amb la seva gira de la mà d' Onda Cero i arribarà a Salou el pròxim 27 d’abril amb el seu espectacle "Solo lo veo yo?".

👉 Recull les teves invitacions en el Teatre Auditori de Salou (Carrer de l’Advocat Gallego, 2. Salou), Taverna El Totxo (Carrer Barcelona, 40. Salou), Gastrobar Coimbra (Carrer Governador González, 6. Tarragona) o Lola & Lolo (Carrer Governador González, Tarragona) abans que s'esgotin!